vineri, 29 martie, 2024

Anamaria Prodan renunta la emisunea de la PRO TV! Starea critica in care se afla Ionela Prodan a determinat-o sa renunte la ”Gospodar fara pereche”

Distribuie:

Publicat:

Starea critica in care se afla indragita artista de muzica populara Ionela Prodan a determinat-o pe sexy-impresara sa ia o decizie uluitoare, Anamaria Prodan renunta la ”Gospodar fara pereche”.

Anamaria Prodan a renuntat la “Gospodar fara pereche”, emisiunea de la PROTV pe care o prezenta. Decizia este insa una temporara, intrucat, in acest moment, vedeta vrea sa-si canalizeze atentia catre mama sa aflata pe patul de spital.

Conform jurnalistilor de la wowbiz.ro, Anamaria a decis sa nu mai acorde importanta altor lucruri in acest moment, ci sa se concentreze doar pe situatia medicala a mamei sale, Ionela Prodan.

Surse din anturajul impresarei au sustinut pentru publicatia citata faptul ca  Anamaria Prodan s-a mutat la Spitalul Elias din Capitala pentru a fi alaturi de parinte ei. “Ionela Prodan este bolnava rau, iar Anamaria este pur si simplu disperata. O iubeste pe mama ei ca pe ochii din cap si nu mai stie ce sa faca sa ii mai aline suferintele indragitei cantarete de muzica populara”, au spus prietenii familiei Prodan, pentru wowbiz.ro.

Vesti imbucuratoare despre Ionela Prodan!

Cantareata de muzica populara a reactionat la tratament si a putut sa comunice foarte putin cu fiicele sale. Familie artistei in varsta de 70 de ani spera in continuarea ca ea isi va reveni. Aflata in spital de mai bine de trei saptamani, mama Anamariei Prodan a trecut prin momente foarte delicate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img