joi, 28 martie, 2024

Anca Pop mergea la parinti, cand a plonjat cu masina in Dunare. Cantareata a murit inecata la cativa kilometri de casa

Distribuie:

Publicat:

Cantareata Anca Pop a murit inecata dupa ce a plonjat cu masina in Dunare, in zona viaductului Svinita. Artista mergea acasa, la parinti ei in Moldova Veche, insa drumul i s-a oprit pe DN 57.

Artista de 33 de ani, cunoscuta mai ales pentru colaborarea cu Goran Bragovic, a fost scoasa aseara din apele Dunarii, la cativa kilometri de casa parintilor, in Moldova Noua.

Anca Pop a murit inecata. A fost gasita in interiorul masinii, fara viata, dupa ce sora ei a alertat autoritatile. Nu mai primise niciun semn de la cantareata dupa ce plecase dinspre Bucuresti spre casa, pe drumul din Clisura Dunarii.

Autoritatile au pornit in cautarea tinerei, atat pe apa, cat si pe uscat.

Politistii de la Frontiera au fost cei care gasit-o pe fata moarta, inecata in propria masinp, in locul unde Dunarea trece prin localitatea Svinita.

Anca Pop a derapat din cauza poleiului

Anca Pop venea de la Orsova si se ducea acasa, la parinti, in Moldova Noua, judetul Caras-Severin. Se pare ca tanara de 33 de ani a derapat din cauza poleiului, a pierdut controlul volanului, apoi a plonjat cu masina in Dunare.

"Politistii de frontiera mehedinteni, in timp ce se aflau in misiune de patrulare-cercetare a zonei de responsabilitate, au observat in dreptul kilometrului fluvial 993 din localitatea Svinita un autoturism cazut in apele fluviului Dunarea. Politia de Frontiera a luat imediat masura instiintarii Inspectoratului de Urgenta, a Inspectoratului de Politie Judetean si a captaniei Orsova, pentru luarea masurilor legale ce se impun", a precizat Corina Moraru, Politia de Frontiera.

Masina Ancai a fost gasita la aproximativ 10 metri de mal, inghitita de apa. Imaginile de la locul accidentului sunt dramatice.

Politistii au demarat o ancheta pentru a stabili ce s-a intamplat exact.

Anca Pop a aparut in Playboy si era pasionata de calatoriile spirituale

Inca de mica, Anca a fost atrasa de muzica, mai cu seama in momentul in care a pasit pe teritoriul canadian, impreuna cu familia sa, dupa ce aceasta a hotarat sa fuga din Romania, petrecand pana la destinatie – Ontario – 7 luni intr-o o tabara de refugiati politic in Serbia.

In 2008, compozitoarea, reintoarsa in tara, a dat lovitura in muzica prin colaborarea cu muzicianul iugoslav Goran Bregovic, acestia lucrand impreuna la diversele cantece pe de pe cel de-al 13-lea album al artistului: “Champagne for gypsies”.

Sapte ani mai tarziu, Pop bate palma cu casa de discuri Roton, iar prin discul single "Free love", aceasta castiga inimile romanilor, dar mai cu seama inimile celor din Regatul Unit, single-ul acesteia fiind cotat ca cea mai buna piesa a lunii iulie, conform sondajului Our Stage.

Muzica ei a reusit sa-i cucereasca inclusiv pe chinezi si pe japonezi.

Anca Pop a aparut in revista cu iepurasi si chiar s-a lasat filmata cu drona in timp ce se plimba goala pe plaja de la Corbu.

Pe langa muzica, Anca era pasionata si de calatoriile spirituale. A cautat raspunsuri in India si Thailanda si a facut ritualuri samanice in Peru. In cea din urma vacanta, i-a luat si pe ai ei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img