sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Anca Pop s-a sinucis, de fapt?! Sora cantaretei care s-a inecat in Dunare, dezvaluiri cutremuratoare

Distribuie:

Publicat:

Anca Pop a murit dupa ce a cazut cu masina in Dunare, iar scafandrii i-au scos trupul la suprafata dupa ce familia, alarmata, a sesizat autoritatile in legatura cu disparitia vedetei. Ancheta este in desfasurare, fiind lansate mai muylte ipoteze, una dintre ele fiind chiar o eventuala sinucidere.  

Cei de la CNAIR  au declarat ca drumul era curatat, iar politistii sunt de parere, pana la acumularea unor dovezi concludente, ca masina nu ar fi putut sa derapeze. Sora Ancai Pop nu crede in varianta sinuciderii acesteia si a transmis un mesaj in spatiul online.

Sora Ancai a deezvaluit ca aceasta avea principii ferme de viata si isi dorea sa traiasca si – atentie – sa moara corect: „Cel mai important lucru e sa mori corect. Da, si sa traiesti corect, dar se pare ca cel mai important e totusi sa mori corect.”

Tocmai de aceea exte exclusa, din punctul ei de vedere, varianta sinuciderii:

”Ea a fost o fiinta evoluata. Extrem de evoluata. Si stiu ca este foarte bine acolo unde este acum. Televiziunile m-au sunat incontinuu in aceste zile. Toti vor declaratii, vor sa intru in direct etc. Sunt o multime de speculatii! Va pot asigura de un singur lucru: ANCA NU S-A SINUCIS! Daca voia sa se sinucida, o facea altfel! Anca venea acasa, incarcata cu bagaje, cu saci de haine pe care sa le daruiasca. Era incantata sa participe saptamana aceasta la serbarea fiicei mele Eva! Era fericita sa vina acasa! Apreciez din suflet mesajele voastre! Nu pot raspunde la fiecare, citesc si plang. Asta este tot ce pot face in momentul acesta. Dorinta Ancai a fost sa fie ingropata cat mai aproape de locul decesului. Motiv pentru care am hotarat sa o inmormantam la cimitirul din Svinita. Inmormantarea va avea loc maine, joi 20 decembrie, in jurul orei 12″, a scris Tina, sora Ancai Pop.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img