miercuri, 8 mai, 2024

Anca Serea, momente de tensiune in avion: ”A intrebat-o daca vrea sa mearga in cabina pilotilor”

Distribuie:

Publicat:

Adrian Sina si membrii familiei lui au avut parte de momente de maxima tensiune in avion. Acestia au plecat la Viena pentru concertul celebrei cantarete Katy Perry, insa Anca nu stia ce o sa o astepte acolo. Adrian Sina si Anca detin un canal de Youtube unde publica filmari din interiorul familiei cu cele mai amuzante si interesante activitati pe care le intreprind impreuna.

Anca Serea are o problema de fiecare data cand zboara cu avionul. Astfel ca, in ultima lor calatorie, sotia lui Adrian Sina s-a speriat foarte tare, iar stewardesele au intrebat-o daca nu vrea sa mearga in cabina pilotilor, insa nu a acceptat. 

"In avion nu am mai scos camera pentru ca as fi facut-o de ras pe mama. A facut ca toate alea in avion, au venit pe rand toti stewardesii si toate stewardesele si a intrebat-o daca vrea sa mearga in cabina pilotilor si Anca a spus ca nu vrea in cabina pilotilor", a explicat Adi Sina.

Atunci cand au ajuns in Viena, Adi Sina a facut turul apartamentului. "Asta este bucataria noastra, cea de toate zilele. Va fi bucataria Ancai si a copiilor pentru ca eu o sa plec maine. Am doua concerte in Turcia si o las pe Anca inca doua zile in Viena. Aceasta este dormitorul", a mai spus Adi Sina. "Care matrimonial? Ca sotul meu pleaca. Nu este matrimonial, este maternal", a venit replica Ancai Serea. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img