vineri, 29 martie, 2024

Anca Turcasiu si sotul ei i-au impresionat pe toti, aratand extraordinar de bine impreuna la Viva Party

Distribuie:

Publicat:

Anca Turcasiu si partenerul ei de viata, Cristian Georgescu, au participat la Viva Party 2019. Cei doi formeaza cuplul perfectimpreuna, dupa cum au remarcat si fanii vedetei. 

Miercuri seara, Anca Turcasiu si Cristian Georgescu si-au facut aparitia la brat la evenimentul Viva Party 2019, organizat de revista Viva. Cei doi au atras toate privirile, aratand extraordinar de bine impreuna. Pentru eveniment, Anca Turcasiu a ales o rochie creata de Irina Schrotrter, de culoare verde , care i-a venit perfect, in timp ce partenerul ei de viata a fost pus la patru ace, la costum.

Zambitori si plini de energie, cei doi au fost de nedespartit. Fanii artistei au fost extrem de incantati cand au vazut fotografiile de la eveniment postate de aceasta pe contul de socializare si s-au intrecut in complimente. 

„Verde crud. Asa ca noi…”, a notat Anca Turcasiu in dreptul imaginilor. 

„Cuplul perfect”, „Sunteti absolut superbi”, „Amandoi sunteti minunati”, „Frumosi amandoi”, „Sunteti atat de frumosi”, „Eleganti”, „Un cuplu minunat”, „Doi frumosi”, i-au complimentat fanii pe Anca Turcasiu si sotul ei. 

Cantareata Anca Turcasiu formeaza o familie cu medicul Cristian Georgescu de foarte multi ani. Cei doi s-au casatorit in anul 1998, iar petrecerea a avut loc in Paradisul Verde de la Corbeanca. Nasii de cununie ai celor doi au fost sotii Tantareanu, Cristian si Manuela. La nunta au participat 400 de invitati. Anca Turcasiu si Cristian Georgescu au un baiat pe nume Radu. Fiul vedetei a implinit 20 de ani in ziua de 1 martie 2019. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img