marți, 23 aprilie, 2024

Ancheta politiei intr-o familie din judetul VASLUI-FOTO

Distribuie:

Publicat:

Se pare ca Maria Moldoveanu de 85 de ani si sora acesteia in varsta de 59 de ani, au ajuns la unitatea spitaliceasca din Barlad in cursul zilei de luni, 7 decembrie, fiind agresate chiar de catre un fiu al femeii mai in varsta.

Maria Moldoveanu si fiica ei au ajuns la spitalul din Barlad, ieri dupa-amiaza, cu un echipaj medical de la ambulanta. Femeia de 85 de ani, imobilizata la pat de cativa ani, a fost gasita neglijata si cu vanatai pe tot corpul, in casa fiului mai mic, unde locuieste de cand i-a cedat acestuia toate bunurile sale. Surorile mai mari au descoperit batrana in stare grava, iar cand una dintre acestea a anuntat salvarea, ar fi fost bruscata chiar in prezenta oamenilor legii, chemati la fata locului de fratele mai mic si familia acestuia.

 Revoltate, rudele povestesc ca mezinul si sotia acestuia o lovesc deseori pe biata femeie, ca nu o ingrijesc si nu se comporta cu ea asa cum se cuvine, desi batrana i-a lasat mostenitori in toata agoniseala ei de-o viata. Una dintre fiice a reusit sa ajunga in camera in care sta batrana si, imaginea cu mama ei agonizand, a ingrozit-o. A sunat la numarul unic de urgenta 112, a cerut ajutorul politiei si al medicilor. Intre timp, a ajuns acasa si fratele mai mic care ar fi luat-o la bataie chiar in fata oameniolor legii. O alta ruda a sarit si a scos-o din mainile barbatului de 46 de ani, cele doua femei au ajuns la Spitalul Municipal de Urgenta din Barlad, insa starea lor este una stabila.
 Politistii si medicii trebuie sa stabileasca acum daca batrana a fost lovita sau a suferit acele rani accidental, asa cum sustin nora si fiul acesteia, urmare a suferintelor care o tintuiesc de ani de zile la pat.

“Ambulanta Barlad a fost solicitata sa intervina in localitatea Tifesti, acolo unde a fost un conflict intr-o familie, soldat cu victime. E vorba de doua femei cu leziuni minore, mama si fiica, de 85 si 57 de ani. Fusesera agresate de nora batranei. Li s-au acordat ingrijiri si transportate la Barlad pentru investigatii suplimentare.“, declara doctoral Dan Ungureanu din cadrul SAJ VASLUI

“Mama nu e transportbaila. A zis ca vrea sa o omoare sa scape de ea. De ce sa te omoare?” a zis sora. “Sa ajungem la intelegere, te luam la noi.” “Daca ma iei la tine, iti spun, daca nu, nu, ca ma ameninta ca ma omoara.” “Sora mea a zis ca te ia la mine sa scapi.” Mama ii saruta mainile fetei: “Ia-ma de aici sa scap , daca nu, lasa-ma in padure.” “Toti am plans de mila ei. Am sunat la salvare, politie, ambulanta:

Catinca Ungureanu, fiica. “Cand i-a rupt mana i-am spus: mai, baiete, ce ati facut, ati rupt mana mamei? M-a dat afara si m-a batut. Si pe barbatul meu l-a prins si l-a batut cu biciul de sarma. A batut-o acum pe sora mea, mi-a zis alt frate. A sarit ala si a zis: bai, stati ca o omorati! Politia se uita. Mai, de fata cu noi? suntem politie. De ce va bateti?! Va dau amenda. Ei s-au batut ca a vrut sa o ia pe mama , ca ea mai are zile, chiar daca e bolnava.

“In aceasta dimineata au fost aduse 2 femei, victime ale unei agresiuni in familie. O femeie de 85 de ani, cu policontuzii pe tot corpul, aceasta persoana era imobillizata la pat si a declarat ca a fost batuta cu pumnii si picioarele de nora ei. Cealalta e o persoana de 59 , fiica si ea batuta de frate si de cumnata. Agresiunea a avut loc pe fondul unor certuri in familie. Batrana prezinta pe corp si urme ale unor contuzii mai vechi.”, declara Adrian Gheorghiu, purtator de cuvant al Spitalului de urgenta Barlad.

VOM REVENI CU DETALII

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img