sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Anda Adam, pacalita de un localnic din Mexic: „Am platit mai mult …Ne-a pacalit”

Distribuie:

Publicat:

La inceputul anului, Anda Adam a fost intr-o binemeritata vacanta in Mexic, unde a avut parte de un incident neplacut.

Anda Adam, pacalita de un localnic din Mexic. Cantareata a fost invitata la emisiunea „Star Trips&Tricks”, unde a povestit totul despre vacanta ei din Cancun.

A fost o vacanta frumoasa, insa a avut parte si de un incident neplacut, cand i s-au luat mai multi bani decat trebuia de la un sofer de autobuz.

„Daca ajungeti in Cancun, mergeti cu autobuzul lor, va recomand sa-l luati, pentru ca este foarte cool. Au niste autobuze in care se sta mereu cu toate geamurile si usile deschise, e muzica la maximum, soferii canta, danseaza in timp ce conduc si merg ca nebunii.

Sunt pline cu turisti, toata lumea e vesela, se danseaza, e pe fericire. Noi ne-am intors de la club, de la CocoBongo, cu autobuzul, la ora 3 dimineata. Omul avea si lumina de discoteca in autobuz!

Ne-a stins lumina aia alba si avea neoane albastre. La un moment, dat s-a urcat si un tip care canta de zor. A fost supertare. N-as fi dat niciodata banii pe un taxi, in locul acestui autobuz.

Ce este foarte important e sa schimbati bani in banii lor, in pesos, pentru ca altfel o sa fiti pacaliti. Soferii de autobuz te taxeaza la urcare. Noi am dat 20 de dolari, pentru ca nu aveam marunt, nu m-am gandit la detaliul asta, ca s-ar putea sa nu aiba sa ne dea rest, ca ne da in pesos si ne da la ce curs vrea el.

Ideea este ca la cat ne-a dat rest, am platit mai mult decat daca am fi luat un taxi. Ne-a pacalit. Eu mi-am dat seama, m-am dus si i-am pus, dar nu am avut de ales, pentru ca mi-a raspuns sa-i dau pesos, daca nu-mi convine sau sa cobor. Deci nu aveam alternativa.

Este 18 pesos de persoana, iar un dolar inseamna in jur de 40 de pesos. Si un dolar daca dai, tot te pacalesti, deci cel mai bine e sa platesti direct in banii lor. Noi eram trei persoane, ar fi trebuit sa platim 54 de pesos, sa zicem doi dolari, rotunjit.

Si ne-au dat rest 7 dolari, din 20. Ne-a oprit 13 dolari pentru un drum cu autobuzul. Nu ne-am uitat neaparat la diferenta aia de bani, dar ne-am simtit pacaliti. Cu banii aia ne-am fi plimbat de sapte ori” a spus Anda Adam conform Libertatea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img