joi, 25 aprilie, 2024

Andra, anunt fericit dupa ce a aniversat nunta de aluminiu: “Va dezvalui toate amanuntele”

Distribuie:

Publicat:

Andra a facut public un mesaj, care i-a pus pe jar pe apropiati si pe fanii sai. Dezvaluirea fericita vine la nici doua saptamani de cand ea si Catalin Maruta au aniversat nunta de aluminiu sau de tinichea. Denumirea poate parea ironica, daca te gandesti la tinichea ca la un material ieftin, dar o tinichea din aluminiu are marea calitate ca nu rugineste. Specialistii sunt de parere ca patina timpului nu o atinge. Aniversarea de zece ani este considerata piatra de temelie pentru anii care vor urma.

Andra, anunt fericit dupa ce a aniversat nunta de aluminiu

Astazi, Andra a marturisit intr-o postare pe retelele de socializare ca le pregateste o surpriza muzicala sustinatorilor ei. Ea le-a spus ca le va oferi mai multe amanunte peste doua zile.

“Nu lasam vara sa plece! Va pregatesc o surpriza si au mai ramas doar DOUA zile pana cand va dezvalui toate amanuntele… ” este mesajul scris de vedeta pe pagina ei de Instagram.

“Eram siguraAbia astept sa ascult noua piesaTe pup si vacanta placuta! •andra”, “Felicitari, om frumos si minunat”, “Piele de gaina ” sunt trei dintre comentariile lasate de internauti.

Va reamintim ca pe 10 august, artista si sotul ei, Catalin Maruta, au implinit 10 ani de la nunta.

In ziua aniversarii, vedeta a facut publica o poza din ziua in care a devenit sotia prezentatorului TV, iar in dreptul ei a scris mesajul: “Cel mai fericit DA din viata mea! Acum 10 ani… •catalin_maruta”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img