vineri, 29 martie, 2024

Andra le-a aratat fanilor ei cat de mare s-a facut baietelul ei, dar un fan a tinut sa ii transmita un mesaj neasteptat

Distribuie:

Publicat:

Andra este o femeie implinita pe toate planuril! Este o artista de succes, o sotie fericita si o mama devotata. Recent, cantareata si-a delectat fanii cu o imagine superba, in care apare micutul David in masina, in drum spre scoala. O admiratoare a tinut sa ii transmita un mesaj, dupa ce a vazut fotografia cu baietelul ei.

Un fan i-a spus Andrei ca baietelul ei, David, seamana cu unul dintre unchi. Unii parinti se supara cand aud astfel de lucruri, insa artista cu siguranta s-a bucurat. „Seamana cu unchiul”, i-a spus admiratoarea, intr-un comentariu lasat pe Facebook.

„Sa ii aduci lui mami rezultate bune ! Spor la invatat ?”, „Succes la scoala, Davidutu!?

Insanatosire grabnica, scumpa mea!?

Toamna asta magazinele fac mare vanzare la servetele nazale.??”, „ Baietelul mamei si fetita tatiii. Succes in viata copil dulce ca si mama ta ”, „Of, Andra ce repede trec ani,ce mare e David”, „Succes David”, i-au transmis fanii.

Andra si Catalin Maruta au aniversat 10 ani de casnicie

Andra si Catalin Maruta formeaza cel mai bine sudat cuplu din showbiz! Artista si prezentatorul tv nu se sfiesc sa isi arate dragostea ori de cate ori au ocazia. Recent, cei doi au ajuns intr-un loc care are o semnificatie aparte pentru ei. Andra a publicat o fotografie in care apare alaturi de Catalin Maruta la Poarta Sarutului din Targu Jiu.

Se pare ca opera semnata de Constantin Brincusi inseamna pentru ei mai mult decat o atractie turistica. Asta pentru ca, in urma cu 10 ani, in ziua nuntii lor, cei doi s-au sarutat in fata celebrei opere de arta. Originar din Targu-Jiu, Maruta a avut parte de 750 de invitati la nunta. Petrecerea de nunta s-a tinut intr-un cort urias, iar invitatii au avut la dispozitie un hotel intreg, pe care prezentatorul tv l-a inchiriat special pentru ei.

„Acelasi loc, aceleasi sentimente, acelasi sarut, aceeasi poarta! Acum 10 ani, am trait cele mai frumoase sentimente in acest loc!”, a scris Andra pe pagina ei de Facebook.

Andra este casatorita din 23 august 2008 cu prezentatorul de televiziune Catalin Maruta. In 16 martie 2011, cei doi au devenit parinti cand a venit pe lume David, primul lor copil. La 23 iulie 2015, artista a dat nastere celui de-al doilea sau copil, o fetita, care a primit numele Eva Maria Ioana.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img