sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Andra, marturisiri sincere din viata intima! Cati barbati i-au trecut prin viata inainte de a se iubi cu Maruta

Distribuie:

Publicat:

Andra este o artista desavarsita, o sotie perfecta si o mama dedicata! Artista a avut insa si ea o adolescenta si a marturisit ca Maruta nu a fost singurul barbat din viata ei.
Andra este una dintre cele mai indragite artiste din industria muzicala autohtona, fiind apreciata atat pentru vocea exceptionala, cat si pentru sinceritatea cu care-si trateaza publicul.

Vedeta a vorbit deschis despre viata de dinainte de a fi femeie maritata si asezata la casa ei, marturisind ca inainte de a se iubi cu Catalin Maruta a mai cunoscut un barbat. Cu toate astea, vedeta a subliniat ca relatia care a implinit-o este cea pe care o are cu celebrul realizator TV.

"Nu am avut multe relatii, eram rusinoasa, dar cred ca baietii ma placeau. Nu faceam primul pas. Eu m-am pupat cu doi baieti, dar am avut doar doua relatii: cel dinainte de Catalin si inca unul. Relatia care m-a implinit este cea cu Catalin. Eu in schimb nu suportam iubitii surorii mele, Aura, cea mijlocie. O iubeam mult si voiam sa stea numai cu mine. Dar acum sigur ma iubeste cumnatul meu", a declarat Andra.
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img