joi, 18 aprilie, 2024

Andra Maruta, bucurie inainte de Sarbatori: „Asta e tot ce conteaza!”

Distribuie:

Publicat:

Andra asteapta cu nerabdare sosirea sarbatorilor de iarna, iar pana atunci se pregateste cum se cuvine pentru anul care vine. Recent, a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, alaturi de o fotografie cu ea, in care radiaza de bucurie.

 

“Simte-te confortabil cu hainele pe care le porti, asta e tot ce conteaza!”, a scris Andra pe retelele de socializare.

Fanii au fost incantati de postarea vedetei si i-au lasat numai mesaje de apreciere. “Doamne cat de frumoasa poti fi! te iubesc/ Esti un om minunat!Sarbatori fericite si binecuvantate va doresc dragii mei! Va iubesc!/ Cel mai confortabil ma simt cand te aud cantand, esti minunata draga mea mult succes pentru vineri.Hai cu trofeul team Andra.Te pup o seara frumoasa”, sunt doar cateva dintre comentariile postate de fani.
Andra, amintiri din copilarie: ”Copilaria mea a fost una foarte frumoasa

In preajma Sarbatorilor, Andra si-a amintit de vremurile in care era doar fetita fara prea multe bucurii in acea perioada a anului. Indragita cantareata a povestit cum lua bomboanele din pomul impodobit, dar nu pe cele din fata, pentru a nu observa mama ei.

„Plangeam cand auzeam colindele alea din Ardeal la usa. Stii, la noi e traditia cu colindatul, asta este farmecul Craciunului, cel putin in zona noastra. Toti il faceam, in familie si suntem multi ca suntem patru copii, dar vezi… cu timpul am inceput sa avem fiecare cariera, munci, tot felul de deplasari si nu am mai fost impreuna asa de mult, cum eram in copilarie, dar e clar, copilaria mea a fost una foarte frumoasa, una in care am invatat foarte multe lucruri pe care vreau acum sa le transmit copiilor mei” , a dezvaluit Andra.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img