joi, 28 martie, 2024

Andra Maruta radiaza de fericire: „Sunt coplesita de toata aceasta experienta minunata”

Distribuie:

Publicat:

Andra Maruta radiaza de fericire, iar prietenii ei virtuali sunt incantati. Pe pagina sa de socializare, Andra a transmis un mesaj emotionant catre fani, dand frau liber sentimentelor care au coplesit-o.

Turneul Aievea a fost, pentru Andra, inca o experienta artistica deosebita din toate punctele de vedere. Acesta este si motivul pentru care frumoasa cantareata a transmis fanilor ca trebuie sa creada in visuri si in finalurile fericite.

”Daca as putea sa rezum in cateva cuvinte turneul Aievea, as alege: iubire, bucurie, dans, emotii. In fiecare oras in care am cantat, fie din tara, fie din strainatate, am ales piese care sa va mearga la suflet si care sa va ajute sa credeti in visuri. Pentru ca ele sunt Aievea in atat de multe moduri! Va arat cum a fost in culisele Aievea de la Craiova, ultimul spectacol din aceasta poveste cu final fericit, pentru ca nu am cum sa va arat cum a fost in sufletul meu. Sunt coplesita de toata aceasta experienta minunata si, mai ales, de toata iubirea voastra!”, a scris Andra pe pagina ei de socializare.

Andra recunoaste ca si-a dorit intotdeauna multi copii

Intr-adevar, Andra si-a dorit intotdeauna multi copii, insa – cel putin deocamdata – proiectele artistice ”tin capul de afis” in familia Maruta:

„Da, cred ca lumea s-ar bucura, mai ales pentru ca noi am spus mereu ca ne dorim multi copii si atunci se si asteapta la vestea asta. Numai ca nu e inca momentul, sunt implicata in multe proiecte si Eva e inca mica. Vreau sa ma bucur de primii ani ai fiecaruia dintre copii, sa nu vina bebe si sa ratez multe etape din primii ani ai Evei. Si pe David l-am putut vedea invatand sa mearga, sa vorbeasca, sa faca tot felul de lucruri. Asadar, mai asteptam sa mai creasca Eva un pic pana sa ne gandim serios la al treilea copil”, a spus Andra, pentru Viva.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img