vineri, 19 aprilie, 2024

Andra Maruta, reactie radicala dupa ce a pierdut Vocea Romaniei

Distribuie:

Publicat:

Bogdan Ioan, elevul lui Smiley de la ”Vocea Romaniei” a castigat marele trofeu, si deci premiul de 100.000 de euro pus in joc. Dupa terminarea competitiei s-au iscat mai multe polemici despre prestatia castigatorului si cat de mult merita sa castige, iar parerile au venit nu doar din partea publicului, ci si a juriului. Andra si-a exprimat de asemenea o parere despre el.

Asa cum s-a intamplat dupa fiecare editie, nici de data asta finala ”Vocea Romaniei” nu a fost ocolita de polemici. Castigatorul finalei a fost acum Bogdan Ioan, concurent care a facut parte din echipa lui Smiley. Totusi, rezultatul votului a declansat un val de nemultumire pe pagina de Facebook a emisiunii.

Castigatorul finalei acestei editii Vocea Romaniei a fost Bogdan Ioan, concurent care a facut parte din echipa lui Smiley. Totusi, rezultatul votului a declansat un val de nemultumire pe pagina de Facebook a emisiunii.

ata cateva dintre comentariile care au fost postate de catre internauti. Multi dintre ei au considerat ca Bogdan nu merita sa castige concursul, favorita fiind Dora. Numai ca discutiile sunt, acum, tardive, iar Bogdan Ioan se poate bucura de trofeul castigat.

Maria: Nu mi se pare a fi asta vocea, au fost voci mult superioare, pacat.

Angela: Pacat, adevarata voce este Dora in opinia multora… Dezamagitor.

Au fost pareri care au insistat asupra faptului ca Bogdan Ioan nu a fost cel mai bun concurent de la Vocea Romaniei.

Bianca: Felicitari castigatorului, insa nu cred ca acest clasament final a redat adevaratul castigator al concursului. Poate cea mai puternica voce a concursului sa iasa pe ultimul loc?! Bogdan este talentat, dar nu cred ca merita sa castige acest concurs.

Teodora: Publicul apreciaza Michael Jackson….nu e corect. Dora a fost mult mai buna. Bogdan trebuia sa fie pe locul 4

Marius Daniel: A castigat o voce care a avut cateva momente bune in detrimentul unora care au fost constant exceptionale
Andra: ”Gusturile nu se discuta”

Acum a venit randul juriului sa-si exprime parerile cu privire la castigator.

”Gusturile nu se discuta, spunem deseori asta. E adevarat! Fiecare simte in felul sau, are anumite preferinte si idealuri, face parte din procesul de maturizare sa accepti si sa respecti aceste lucruri. Insa muzica reuseste de multe ori sa ne fie numitor comun, iar o interpretare ca a Madalinei Coca din finala Vocea Romaniei este acel ceva care ne face sa simtim emote. Am cantat cu sufletul piesa ”All by myself” alaturi de tine si a fost de parca m-as fi aflat intr-un concert al minunatei Celine Dion, doar ca intr-o varianta care a sunat atat de … romaneste. Draga mea, iti multumesc pentru tot. #VoceaRomaniei #2018”, a transmis Andra pe pagina ei de Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img