vineri, 26 aprilie, 2024

Andra, sfaturi pretioase pentru fanii ei: ”Fericirea nu vine sa-ti bata la usa…”

Distribuie:

Publicat:

Andra a impartasit pe contul ei de Facebook niste sfaturi pretioase pentru fanii ei. Iar acestia au reactionat pe loc atunci cand au vazut cuvintele idolului lor!

Andra este casatorita din 23 august 2008 cu prezentatorul de televiziune Catalin Maruta si cei doi traiesc o poveste de dragoste ca-n filme. Pe 16 martie 2011, cei doi au devenit pentru prima oara parinti cand a venit pe lume David. Pe 23 iulie 2015, artista a dat nastere celui de-al doilea copil, o fetita, care a primit numele Eva Maria Ioana. Se pare ca Andra a aflat secretul fericirii si le-a dat fanilor ei cateva sfaturi pretioase.

”Fericirea nu vine sa-ti bata la usa. Fericirea e in tine. Trebuie doar sa o descoperi! ”, a scris Andra pe contul ei de Facebook.

”Fericirea se transmite de la oamenii ca tine la noi care te sustinem. Zambetul si fericirea fac casa buna”, Fericirea are chipul tau, iar tu imi oferi doza zilnica de fericire!  N-am cuvinte indeajuns pentru a-ti demonstra iubirea si admiratia pe care ti le port! Te iubesc!”, ”Tu esti un munte de fericire, pentru noi, fanii tai!❤ Zambetul tau ma face sa ma simt mai bine, sunt foarte racita..❤ Sa ai o zi superba, ca si tine!❤Te iubesc enorm, Queen a mea!”, au fost doar cateva dintre comentariile fanilor.
Ce a declarat artista despre spectacolul AIEVEA

S-a spus despre turneul AIEVEA ca este magie pe note muzicale, o experienta revelatoare pentru cei care vor sa iasa din rutina si sa se bucure de muzica de calitate. Un show electrizant, voci de exceptie, tinute atent alese, coregrafii incendiare ti emotie cat curpinde! Sunt doar cateva dintre ingredientele unui concert de neuitat, o experienta menita sa surprinda in mod placut si sa arate inca o data ca Andra este un artist implinit, care se reinventeaza.

„Cred ca menirea mea pe aceasta lume nu e doar sa urc pe scena si sa cant, ci sa ofer celor din jur piese care sa-i inspire, care sa le aminteasca de valori frumoase si de puterea nebanuita a iubirii. AIEVEA e mai mult decat un spectacol, este o invitatie de a profita de clipele speciale din viata si de a trai autentic. Abia astept sa ajung pe scena din Craiova si cant alaturi de cei din public“, a marturisit Andra.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img