vineri, 29 martie, 2024

Andreea Bănică a dat marea lovitură! Afacerea finalului de an: Investiția care îi va aduce un profit colosal

Distribuie:

Publicat:

Andreea Bănică a dat marea lovitură pe plan financiar. Este afacerea finalului de an pentru vedetă. Cântăreața investește într-o mega afacere care îi va aduce un profit colosal.

Câștigă foarte bine din concerte și apariții la evenimentele mondene, dar nu neglijează nici afacerile. Andreea Bănică se pregătește să dea un mega tun financiar.

Andreea Bănică investește într-un hotel

Vedeta are planuri pe termen lung. După ce a vândut superba vilă din Eforie Sud cu peste 200.000 de euro, blonda a făcut o mișcare inteligentă. A investit banii într-un hotel care se construieşte la malul mării. Inaugurarea va avea loc, cel mai probabil, la vară, atunci când prețurile vor sări în aer, în plin sezon.

Andreei Bănică îi merge perfect în carieră, dar și în afaceri. Vedeta și soțul ei, impresarul Lucian Mitrea, investesc în turism. Cei doi au obţinut pe casă 200.000 de euro, adică dublu faţă de cât au investit, aşa că se pricep de minune la afaceri. Casa a fost construită pe o suprafaţă de 410 mp şi are o curte de 300 mp, şase camere, cinci băi, o bucătărie imensă, două terase, un balcon şi un garaj cu trei locuri.

Andreea a vrut să vândă vila complet mobilată şi utilată, ceea ce a şi reuşit, deşi despărţirea de această casă de vacanţă a întristat-o, căci a lăsat acolo un munte de amintiri: „Momentan se lucrează la hotel şi are 80 de camere. Visul Andreei, pe care îl ştiu cunoscuţii ei, era să îşi ridice un hotel pe faleză, în Eforie. Să fie un loc al ei unde să vină oamenii şi să se simtă bine. Pentru acest vis solista şi-a investit banii pe care i-a avut şi pentru care şi-a vândut casa natală. Acum merge doar la sora ei sau la cunoscuţii de acolo, însă când se va termina hotelul va avea unde să tragă şi să se simtă ca acasă”, au povestit surse apropiate vedetei, conform click.ro.

Andreea Bănică, venituri din televiziune

Andreea Bănică a câștigat bine și din televiziune. Anul trecut, Andreea a prezentat o emisiune muzicală la TVR, „Întrecerea starurilor” care i-a îngrășat contul. Dar asta nu e tot. Anul acesta, de Revelion, are din nou agenda plină. Va cânta într-un complex de săli de evenimente de la Băile Felix, având nu mai puţin de şapte spectacole în noaptea dintre ani. Vedeta va merge cu soţul ei, dar şi cei doi copii ai lor, Maria Sofia (10 ani) şi Noah Andrei (3 ani). Noaptea dintre ani îi va prinde în familie şi aşa vor fi tot anul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img