vineri, 29 martie, 2024

Andreea Balan a vorbit, in sfarsit, despre divortul de George Burcea! A confirmat zvonurile, iar declaratiile sale sunt transante

Distribuie:

Publicat:

Dupa zile bune de tacere, Andreea Balan a vorbit, in sfarsit, despre divortul de George Burcea! Indragita cantareata nu a mai suportat unele dezvaluiri si a facut declaratiile transante despre mariajul pe care il are cu actorul de 32 de ani. Ei au doua fetite impreuna: Ella si Carla.

Andreea Balan, primele declaratii despre zvonurile privind divortul de George Burcea

La 35 de ani, Andreea Balan traverseaza o situatie extrem de delicata: casatoria cu George Burcea este pusa sub semnul intrebarii. Dupa ce a alimentat si ea zvonurile despartirii de sotul sau prin intermediul mesajelor subliminale transmise saptamana aceasta, cantareata a rabufnit dupa ce un internaut i-a lasat urmatorul comentariu: “Faci o mare greseala daca il pierzi pe George, nu uita cand te-ai casatorit a fost la bine si la greu impreuna… vorbiti unde e de reparat ceva, nu dati cu piciorul. E trist”.

Artista a raspuns scurt si la obiect: “Oameni buni, trageti concluzii gresite si aveti pareri eronate. Nu stiti nimic dar va dati cu parerea. Eu nu dau cu piciorul la nimic”. Chiar si dupa ce vedeta a vorbit pentru prima data direct despre posibilul divort de George Burcea, fanii cuplului raman impartiti in doua tabere… Unii cred ca cei doi nu vor reusi sa restabileasca echilibrul intre ei, altii sunt de parere ca se vor impaca si vor ramane impreuna pentru totdeauna.

“De ce toata lumea o acuza pe Andreea, de unde stiti care e adevarata problema, daca George e problema? De ce intotdeauna femeia este vinovata?”, a scris un internaut, dupa ce, prin intermediul altor mesaje, Andreea a dat de inteles exact acelasi lucru.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img