sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Andreea Balan, apel disperat pentru o tanara mamica diagnosticata cu o boala rara

Distribuie:

Publicat:

Insarcinata pentru a doua oara, Andreea Balan a facut un apel disperat pentru ca o tanara mamica diagnosticata cu o boala rara, sa fie salvata din ghearele mortii. Si, ulterior, sa se intoarca acasa, la cei doi ingerasi pe care ii are cu sotul care o iubeste enorm si care a facut tot ce i-a stat in putinta ca sa o ajute pe mama copiilor sai.

Andreea Balan, apel disperat pentru o tanara mamica diagnosticata cu o forma agresiva de cancer

Andreea Mariana Stoica, o mamica de doar 19 ani, are nevoie urgenta de bani ca sa mearga la un tratament costisitor in Turcia. Anul trecut, pe cand era insarcinata cu al doilea copil, tinerei i-a aparut o galma pe bruta si a primit o veste teribila din partea medicilor. In urma analizelor, ea a aflat ca are o forma rara de cancer la glanda suprarenala, care este foarte agresiva. In ciuda tuturor eforturilor facute atat de medicii din Anglia, unde a plecat in 2013 impreuna cu familia, cat si de cei din Romania, maladia a avansat si are metastaze la ficat de gradul IV.

In prezent, mama unui copil de un an si cinci luni, altul de 3 ani se afla internata intr-un spital din Londra, unde urmeaza un tratament in timp ce rudele si prietenii fac eforturi ca sa stranga banii de care au nevoie sa o mute la o clinica din Turcia. Andreea Balan i-a aflat drama si a facut un apel emotionant pe pe o retea de socializare, unde a postat si o poza cu aceasta.

“Haideti, va rog mult, sa o ajutam pe Andreea! Are mare nevoie de noi!”, a scris Andreea Balan pe pagina ei de Facebook, unde a distribuit povestea tinerei mamici.

Poti dona bani pentru Andreea, mama a doi ingerasi, AICI. Fiul cel mare al tinerei mamici doarme uneori cu ea in salonul in care e internata, pentru ca ii e tare dor de momentele in care aceasta era sanatoasa si era mereu alaturi de el. Imaginea cu cei doi a frant mii de inimi si a devenit virala.

“(…). Ea era suspecta de cancer din luna iunie a anului trecut, dar in septembrie (n.r.: 2017), dupa a doua ei sarcina, o galma pe burta i-a aparut. Doctorii i-au spus sa astepte intre 4-6 saptamani,i spunandu-i ca acea galma poate sa fie din cauza uterului. A asteptat, dar in a 5-a saptamana a inceput sa aibe dureri foarte mari in partea stanga, unde avea galma. Galma aceea a inceput sa creasca si Andreea a fost dusa de urgenta la spital in Londra. Doctori au inceput investigatii, RNM si biopsie, atunci ea a aflat ca aceasta forma de cancer este foarte rara si i-a fost recomandat de catre medici specialisti sa urmeze tratament cu chimioterapie. A facut chimioterapie in Anglia timp de 6 luni, a facut 4 sedinte in care nu a raspunsul tratamentului.

A schimbat tratamentul a facut alte 2 sedinte in care din nou nimic nu s-a schimbat. In luna ianuarie tratamentul, a fost oprit ,iar doctori din Anglia i-au spus ca nu ii poate face nimic decat daca vrea un tratament experimental, iar Andreea l-a refuzat. S-a hotarat impreuna cu familia sa se intorca inapoi in Romania pentru a incerca sa se salveze la medicii romani, dar, din pacate, a stat timp de 8 luni degeaba din cauza ca doctorii i-au spus ca nu au ce sa ii faca. (…) iar boala ei a avansat, se afla din nou in spital in Londra cu dureri foarte mari; cu toate astea Andreea este foarte puternica, este o mama luptatoare care vrea sa traiasca mai mult ca orice pe aceasta lume.

Noi, prietenii si familia, disperati am trimis documentele cu diagnosticul Andreei la mai multe clinici din strainatate si am primit raspuns ca se poate incerca tratarea ei in Turcia (…); costurile sunt foarte mari, depasesc posibilitatile financiare ale familiei si apelam la ajutorul oamenilor cu suflet mare sa ajutam aceasta tanara fata sa poata trai alaturi de cei doi copilasi mici si familia ei. Este un strigat de disperare pentru ca Andreea trebuie sa ajunga de urgenta in Turcia cat mai curand. Va rog din toata inima mea sa donati o suma oricat de mica sau o simpla distribuire pe pagina voastra, impreuna putem salva o viata! Doamne ajuta

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img