marți, 23 aprilie, 2024

Andreea Balan, moment de maxima sinceritate! Ce a putut sa le marturiseasca fanilor

Distribuie:

Publicat:

Andreea Balan este cunoscuta, mai ales in ultimii ani, drept o vedeta care spune pe sleau ce gandeste, insa nu este tot timpul apreciata pentru acest lucru.

Intr-o postare recenta, cantareata a descris exact cum e viata de vedeta, pentru cei care uita deseori ca unii oameni muncesc in fiecare clipa pentru ceea ce au obtinut.

Imbracata cu o rochita aurie, pregatita sa jurizeze o noua finala a emisiunii „Te cunosc de undeva”, Andreea Balan a lasat si un mesaj pentru fani alaturi de fotografia postata pe Facebook:

„Ne place sa aratam mereu partea glam, stralucitoare si dam impresia gresita ca totul este sau a venit usor in calea noastra.

Dar nu e asa, sub rochiile stralucitoare si machiajul frumos, stau zile intregi de munca, dedicare, pasiune si sacrificii”

Intr-o alta postare, Andreea Balan a avut un alt mesaj profund.

„De mica am fost obisnuita sa alerg dintr-o parte in alta si mereu sa am ceva de facut. Nu am stiut sa ma bucur de prezent si de lucurile marunte din fiecare zi. Acum acesta este scopul meu, sa invat sa ma bucur in fiecare zi de ceea ce imi ofera viata”

In varsta de 34 de ani, Andreea Balan este insarcinata pentru a doua oara! Artista a tinut ascunsa pana acum burtica, iar vestea ca este gravida, in cinci luni, i-a uimit pe toti fanii ei.

„Un copil in viata cuiva aduce numai bucurie, iar eu dintodeauna mi-am dorit doi copii. Visele devin realitate atunci cand crezi cu ardoare si pui pasiune si iubire. Acum, la a doua sarcina, ma simt mult mai bine… de fapt ma simt foarte bine. N-am avut niciun simptom de greata, nici de nesomn. Nici de rau, nici de nimic. Nici macar de foame.

Mi-a fost foarte greu sa tin ascunsa sarcina pana in cele cinci luni implinite si la filmari, si la concerte si la interviuri. Tot timpul am purtat hanorace mai largute. Unii dintre moderatori sau prieteni din showbiz au venit si m-au intrebat: «Hm, inca un bebelus?», Eu: «Nu, nu, am mancat cozonaci. Mi-a facut sotul cozonaci. Sunt balonata». Si pana la urma i-am pacalit pe toti”, a povestit Andreea Balan.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img