vineri, 19 aprilie, 2024

Andreea Balan se indoapa cu pastile dupa stopul cardio-respirator. Ce mult a slabit

Distribuie:

Publicat:

Andreea Balan (34 de ani) se recupereaza dupa a doua nastere si este mult mai atenta la programul pe care il are. Medicii i-au recomandat, pe langa tratament, sa se odihneasca mai mult si sa nu faca efort intens. Este de inteles ca trebuie sa se protejeze avand in vedere ca la scurt timp dupa operatia de cezariana de acum doua saptimani a intrat in stop cardio-respirator din cauza emboliei amniotice.

Andreea Balan a trecut prin momente grele si este extrem de precauta. Artista asculta cu strictete sfaturile medicilor dupa stopul cardio-respirator pe care l-a suferit la nasterea fetitei sale Clara. Desi isi dorea sa revina cat mai repede pe scena, solista va mai avea ceva de asteptat. Nu doar incizia operatiei trebuie sa se vindece, ci si intreg organismul ei, care are acum nevoie de odihna. Vedeta le-a marturisit celor care vor sa stie care mai e starea ei de sanatate ca se reface incet si urmeaza un tratament cu vitamine si minerale pentru a se pune pe picioare. Ea ia nu mai putin de 5 pastile in timpul zilei, iar printre toate suplimentele alimentare indicate de medici, solista se trateaza cu antiinflamatoare puternice, caci probabil ca mai are dureri in urma operatiei de cezariana.

"Buline ca sa fie bine", a notat ea in dreptul unei imagini in care isi prezinta tratamentul.

Ce repede a slabit Andreea Balan dupa nastere      

Dincolo de problemele de sanatate la care trebuie sa fie atenta, cantareata si-a recuperat silueta in timp record. La doua saptamani dupa nastere, abdomenul artistei este aproape plat, iar burtica a disparut ca prin farmec de parca acolo nu ar fi stat 9 luni un bebelus.

Dupa prima sarcina, Andreea Balan a ajuns la formele pe care le avea inainte dupa aproape cinci luni, timp in care a apelat la ajutorul specialistilor si pe langa alimentatia sanatoase a ales sa faca tratamente corporale. recuperarea rapida a ajutat+o atunci sa depaseasca si depresia post+natala care se instalase dupa nastere.  

"Mi s-a intamplat la prima sarcina, o perioada scurta, pentru ca mi-am reluat activitatea. Depresia asta se instaleaza si daca stai acasa si nu ai nicio activitate. In momentul in care exista un sot care te ajuta nu cazi chiar atat de mult. Am fost trista dupa ce am nascut-o pe Ella, dar nu atat de mult daca as fi stat complet acasa.Acum, la fel, daca am ajutor… E mama, avem si o bona exceptionala si este si George care ma ajuta, dar tristetea exista, pentru ca s-a intamplat ce s-a intamplat”, declara Andreea Balan recent la Antena 1.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img