joi, 28 martie, 2024

Andreea Balan si George Burcea, probleme in mariaj!? “M-a durut foarte tare, am ramas cu niste sechele”

Distribuie:

Publicat:

 “Andreea Balan si George Burcea, probleme in mariaj!?” – acest gand le-a trecut prin minte multora care au ascultat cel mai recent interviu al artistei. Indragita vedeta a vorbit in urma cu cateva ore despre repercusiunile grave cu care se confrunta dupa ce a facut stop cardio-respirator. De altfel, ea a facut terapie dupa ce a fost la un pas sa moara.

Andreea Balan a vorbit despre unul dintre marile regrete dupa ce a facut stop cardiac

In varsta de 34 de ani, Andreea Balan a vorbit cu multa emotie si durere despre un subiect delicat… care, in unele cupluri, a adus despartirea… Este vorba despre faptul ca ea nu mai poarte face copii, iar sotul ei, George Burcea, isi mai dorea un mostenitor. Actorul ar fi vrut ca al treilea copil sa fie baietel, el avand acum doua fetite cu frumoasa lui sotie. Artistul este un om foarte echilibrat si a sustinut-o enorm pe cantareata de cand formeaza un cuplu, insa… chiar daca intre ei este o legatura foarte puternica, rautatile spuse de unii despre drama vedetei i-au sfasiat sufletul.

“Eu nu mai pot sa fac copii, si m-a deranjat ca au existat voci care au spus ca acest lucru nu este atat de grav. Si, stiindu-ma in aceasta ipostaza, m-a durut foarte tare. Eu am ramas cu niste sechele si am trecut cu greu peste. Mai voiam un copil. De ce nu? George, de exemplu, isi mai dorea un baiat. Si m-a durut ca au fost oameni care au spus ca aceasta piedica nu este ceva grav”, a declarat cantareata in cadrul emisiunii “Agentia VIP” de la Antena Stars.

Andreea Balan si George Burcea sunt casatoriti

Andreea Balan (n.: 23 iunie 1984 in Ploiesti) este o cantareata de muzica pop. Vedeta a debutat in muzica in 1994 la emisiunea pentru copii “Ba da, ba nu”. Doi ani mai tarziu, artista a lansat primul ei album solo, “Ametiti de fum”. Ea a cunoscut succesul impreuna cu Andreea Antonescu, alaturi de care a format trupa Andrè. Dupa ce formatia s-a destramat, fiecare si-a continuat pasiunea pentru muzica.

Andreea Balan a devenit mama pentru prima data pe 9 octombrie 2016. Ea a adus pe lume o fetita sanatoasa de 3,270 kilograme si 49 de centimetri, careia i-a pus numele Ella Maya. La cinci luni de la nasterea fiicei sale, cantareata s-a casatorit cu George Burcea. Ceremonia a avut loc pe Sunset Beach, o superba plaja din Malibu California. Visul de a se insura pe o plaja din America a fost al actorului, iar artista a facut tot posibilul ca acesta sa se implineasca. Biletele de avion catre America au fost cadoul pe care Andreea Balan i l-a facut lui George Burcea la inceputul lui 2017, de ziua lui de nastere.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img