marți, 19 martie, 2024

Andreea Balan, strigat disperat de ajutor dupa un accident rutier cumplit. Mercedes-ul s-a facut praf

Distribuie:

Publicat:

La o saptamana de cand a lansat piesa “Reset la inima” impreuna cu colega sa de trupa, Andreea Balan a lansat un strigat disperat de ajutor in urma unui accident cumplit. Fanii jumatatii bronde din formatia André au reactionat imediat si i-au trimis mesaje.

Andreea Balan, strigat disperat de ajutor pentru Darius Bala, un tanar care are nevoie de sange

Aflata in febra pregatirilor pentru nunta cu George Burcea, botezul Clarei, dar si ocupata cu spectacolele trupei André, frumoasa artista a primit o veste trista de la sute de kilometri. Ea a aflat despre drama unor parinti din Oradea. Fiul lor de 18 ani a fost implicat intr-un accident rutier, iar medicii fac eforturi supraomenesti ca sa il tina in viata. Darius Bala are nevoie urgent de sange, iar indragita artista a facut apel la apropiati si fani sa doneze pentru acesta.

“In urma unui accident rutier, Darius are mare nevoie de sange: ORICE GRUPA (in special 01). Daca este cineva dispus sa doneze in Oradea, va rog sa mergeti la Centrul de Transfuzii (maine dimineata (in aceasta dimineata) intre 07 – 10) sau in alte centre din tara si sa donati pentru BALA DARIUS. (…). TREBUIE SPECIFICAT PENTRU CINE DONATI! BALA DARIUS” este mesajul scris de Andreea Balan azi-noapte pe pagina ei de Facebook. Doctorul Carmen Pantis a declarat in cadrul unui interviu ca tanarul de 18 ani “a suferit politraumatisme, fractura de bazin, fractura de femur si a pierdut mult sange in urma socul hemoragic”, relateaza cancan.ro.

“Daca este cineva dispus sa doneze, va rog sa mergeti la Centrul de Transfuzii din Oradea sau in alte centre din tara si sa donati pentru Bala Darius. Va rog din suflet, haideti sa ajutam! Sa fim eroi! Cei care vor sa doneze pentru a-l ajuta pe Darius trebuie sa specifice numele pacientului: Bala Darius, internat la Sectia ATI 1, la dr. Pantis Carmen” este mesajul disperat al familiei elevului de la Colegiul National “Mihai Eminescu”, care a fost implicat intr-un grav accident de circulatie. Incidentul rutier a avut loc sambata, 13 iulie, pe Soseaua de Centura din Oradea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img