marți, 19 martie, 2024

Andreea Berecleanu si fiica sa, Eva, au fost “insarcinate” in acelasi timp

Distribuie:

Publicat:

In momentul in care a ramas insarcinata cu cel de-al doilea copil, Andreea Berecleanu a incercat sa gaseasca cea mai buna solutie pentru ca fiica ei, Eva, pe atunci in varsta de patru ani, sa nu se simta apasata de aceasta problema, neglijata, sentimente care ar fi urmat sa o faca geloasa fata de fratele ei. 

"Eva a avut o singura papusa. Atunci cand l-am nascut pe Petru, a "nascut” si ea pentru ca in momentul in care eram eu insarcinata cu Petru, trebuia sa poarte si ea un copil. Ca sa nu sufere. Asa ca in momentul in care l-am nascut pe Petru, a „nascut” si ea pe copilasul ei, care era un bebelus foarte dragut, pe nume Maria. A fost singura papusa pe care a tinut-o mai mult. O mai avem si astazi. E pe undeva”, a povestit Andreea Berecleanu.

”Mi-am dorit sa am copii. Sunt o mama tanara pentru o fata de 16 ani. Eva este acum mai inalta decat mine si cred ca peste un an va fi si Petru. Am avut un mare noroc sa il intalnesc pe Constantin si copiii sa il iubeasca. Ei din prima clipa au locuit cu Constantin si cu noi. Suntem aproape de 6 ani impreuna. Tatal lor este plecat din tara. El e in Africa de sud. Ei au fost acolo, dar e distanta mare, merg de obicei vara”, spune Andreea Berecleanu.

”Pe partea de final a jurnalului imi permit sa fie mai altfel, cand sunt stiri mai… Cand ma vad oamenii in realitate spun ca sunt mai inalta decat credeau, sau mai slaba decat credeau. (…) Anul asta sunt 25 de ani in aceasta meserie, zi de zi. Am vazut multe in viata asta profesionala. Am trait multe epoci si culmea este ca le-am supravietuit. Lumea ma intreaba cand o sa scriu o carte. Nu vreau sa cochetez cu asta”, a povestit Andreea Berecleanu la Antena 1.

”Eu ma ocup de zona medicinei noninvazive. Am putut sa intru in sala, nu am lesinat. Sunt medici dermatologi, nutritionisti care nu suporta sangele, eu nu am aceasta problema. Primul meu job este cel de jurnalist. Nu e simplu sa ai doar bani sa deschizi o clinica. Trebuie sa prezinti credibilitate”, a povestit Andreea Berecleanu in direct la Xtra Night Show.

Andreea Berecleanu admira meseria sotului ei . ”El de obicei asculta muzica relaxanta in timp ce opereaza. Se uita si sa vada care sunt principalele stiri, desi are 4-5 operatii pe zi. Colegii lui din Franta au castele. In afara ar fi putut fi platit mult mai bine. Are si o tehnica ce-i poarta numele. Are si instrumentar chirurgical care ii poarta numele. E un om de la care ai ce sa inveti, iti face placere. E un om frumos”, a mai spus prezentatoarea TV.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img