joi, 25 aprilie, 2024

Andreea Cosma, dupa ce a fost condamnata la 4 ani cu executare: Am depus DENUNT impotriva Laurei Codruta Kovesi

Distribuie:

Publicat:

Deputatul PSD, Andreea Cosma, a fost condamnată de judecătorii ICCJ la 4 ani de închisoare cu executare, decizie care nu este definitivă. Cosma susține că nu se aștepta la această soluție și arată că în spatele condamnării este o răzbunare a fostei șefe a DNA, Laura Codruța Kovesi și a anunțat că a depus un denunț împotriva fostei șefe a DNA.

”Recunosc că nu mă așteptam! A fost o surpriză, dar acum, punând cap la cap piesele jocului realizez că a fost o răzbunare din partea palierului Laurei Codruța Kovesi. Voi demonstra aceste lucruri și la momentul potrivit voi face dezvăluirile necesare.

Președintele completului de judecată de la ICCJ este un judecător care la un moment dat a fost consilierul Laurei Codruța Kovesi (…) Dezvăluirile făcute de noi au început să doboare Sistemul. Orice acțiune are și o reacțiune. Condamnarea aceasta este reacțiunea.

Am formulat un denunț împotriva Laurei Codruța Kovesi, denunț însemnând că am cunoștință despre anumite fapte penale ale doamnei Kovesi. De când am inițiat acest denunț am primit amenințări verbale să încetez cu acest demers. Am să fac aceste dezvăluiri, dar vreau să mă pregătesc până la finalul acestei săptămâni.

Sunt martoră într-un alt dosar într-un dosar care o privește pe Laura Codruța Kovesi, un dosar care a pornit în urma unui alt denunț.”, a declarat Andreea Cosma, la Antena 3.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img