vineri, 19 aprilie, 2024

Andreea Esca, despre plecarea de la Pro TV: „Poate ar trebui sa mai renunt la ceva”

Distribuie:

Publicat:

Andreea Esca este cea mai populara prezentatoare de stiri din Romania, dar si una din cele mai apreciate vedete Pro TV. De-alungul timpului s-a tot zvonit ca Andreea Esca ar pleca de la Pro TV, dar niciodata zvonurile s-au adeverit.

Andreea Esca a vorbit despre Pro TV si plecarea din televiziune

„La asta cu renuntatul este o chestie la care ma mai gandesc din cand in cand si imi aduc aminte ca un prieten mi-a spus intr-o zi: Stii care e problema ta? Nu stii verbul a abandona.”, a spus Andreea Esca.

Daca ar fi sa renunt la ceva ar fi online-ul

Andreea Esca si-a dezvoltat un business online in urma cu ceva ani, mai precis a creat revista „Alist Magazine”,  care este atat online cat si in varianta print.

Aceasta a declarat ca daca ar fi sa renunte la ceva, ar renunta la afacerea din online.

„Si probabil chiar e o problema – ea poate parea ca o calitate, dar sa stii ca poate fi foarte bine o problema. Nu sunt in stare.

Desi, am foarte multe lucruri si cateodata ma gandesc: Poate ar trebui sa mai tai din ele, sa mai renunt la ceva, nu sunt in stare tocmai pentru ca, ajungem la inceputul discutiei noastre, le fac din placere.

Stii ca daca as face ceva… uite, sa zicem: , as zice: Bine, uite, o tai pe asta pentru ca o sa raman cu asta, dar nu e despre asta! Adica nu este despre asta!”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img