vineri, 26 aprilie, 2024

Andreea Ibacka a nascut. Prima poza din maternitate. Ce nume dubios va avea fetita

Distribuie:

Publicat:

Andreea Ibacka a devenit mamica pentru prima data! Vestea ca mica printesa vine pe lume astazi, 4 decembrie, a fost data de Cabral. El a facut public un selfie inainte ca sotia lui sa o aduca pe lume pe fetita lor.

Azi e o zi importanta pentru Andreea Ibacka: ea i-a daruit primul copil sotului ei, Cabral. Inainte sa intre in sala de nasteri si sa o stranga in brate pe fiica lor, cei doi soti au facut un selfie in care radiau de fericire. Imaginea emotionanta a fost insotita de un mesaj scurt si cuprinzator.

“Gata, e timpul”, a scris Cabral pe pagina lui de Facebook.

In cadrul unui interviu oferit inainte sa devina tatic pentru a doua oara, prezentatorul de la PRO TV a vorbit despre numele bebelusei. Desigur, acesta este mai mult o porecla pe care micuta si-a capatat-o de cand era in pantecele mamei.

“Andreea se simte bine, ii spunem Serifa, pentru ca are o deplasare din asta asa.. Cand apare nu stii daca vrea sa te ia in brate sau sa te impuste. Este bine. Ne-am tot gandit atatea luni la un nume, dar abia acum am ajuns la o cvasi-finalitate.

Ne-a propus Inoke, prima mea fiica, varianta asta de nume si cred ca suntem aproape sa o adoptam. Nu pot sa spun care este numele. Nu este secret, dar inca nu ne-am hotarat si iar scot ceva pe gura, iar o ia toata lumea razna. Asa ca ramanem la nume de cod Petunia. Petunia.. si vom vedea dupa aceea”, a declarat Cabral pentru revista VIVA!.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img