vineri, 29 martie, 2024

Andreea Ibacka, pe ultima suta de metri cu sarcina: ”Pe drum inspre medic…”

Distribuie:

Publicat:

Andreea Ibacka este pe ultima suta de metri cu sarcina. Blondina va deveni mamica pentru prima oara si abia asteapta sa-si tina fetita la piept. Insa… in ciuda faptului ca mai are putin si naste, sotia lui Cabral este extrem de activa.

Miercuri seara, Andreea Ibacka a fost la control pentru a se convinge ca totul este in regula cu sarcina ei. Blondina le-a marturisit insa prietenilor virtuali ca posibilitatea de a fi oprita in spital era mare. Nu de alta, dar Andreea Ibacka nu mai are mult pana isi va strange fetita la piept.

”Prima veste buna ar fi ca ne-am intors acasa dupa renovare. Mai avem nevoie de 2 zile sa terminam de despachetat si sa ne declaram pregatiti pentru sosirea bebelusei. Acum sunt pe drum inspre medic pentru evaluarea saptamanala, sperand la cele mai bune vesti.

Sperand, totodata, sa nu ma opreasca in seara asta la spital. Si, totusi, daca m-ar opri, bine ca m-am spalat pe par! Daca o fi cazul, cu restul te descurci, •cabralibacka! ? #almostready #38weekspregnant #pregnancy #9monthspregnant #pregnant #babygirl #baby #love #family ”, a mentionat Andreea Ibacka in mediul online.  
Andreea Ibacka, pe ultima suta de metri cu sarcina

La finele lunii noiembrie este preconizat marele eveniment din viata lui Cabral si a frumoasei lui sotii, Andreea. Cei doi sunt emotionati, dar si nerabdatori, in acelasi timp. Desi burtica este ”generoasa”, Andreea Ibacka este o ”graviduta” cu o forma fizica de invidiat. A ramas la fel de activa in ceea ce priveste sportul si a marturisit ca, desi are multe framantari inainte de nastere, se bazeaza mult pe faptul ca instinctul de mama isi va spune cuvantul.

Cabral si Ibacka au dezvaluit ca fac modificari de la o zi la alta in locuinta lor, pregatindu-se, astfel, pentru venire ape lume a bebelusului. Prietenele Andreeai iau si ele parte la marele eveniment. Au planuit o petrecere pentru actrita. Mai mult, i-au daruit cadouri care-i vor fi de mare folos, dar si un tort aparte, cu scutece … cu tot ce-i trebuie unui bebelus!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img