joi, 25 aprilie, 2024

Andreea Mantea a aflat intr-un fel uimitor ca este insarcinata

Distribuie:

Publicat:

Andreea Mantea este o femeie implinita si fericita. Chiar daca in plan personal nu si-a gasit dragostea, vedeta se bucura in fiecare moment de iubire prin ochii copilului ei. Andreea Mantea are un baietel adorabil, care anul acesta a implinit trei ani. Andreea Mantea nu mai formeaza un cuplu cu tatal copilului, Cristi Mitrea, insa micutul are parte de dragostea ambilor parinti, chiar daca acestia nu sunt impreuna.

David a implinit trei ani de curand, iar Andreea Mantea a rememorat felul in care a aflat ca este insarcinata. Frumoasa bruneta nu a trecut prin aceleasi stari ca orice femeie, greata sau pofte, ci si-a dat seama intr-un fel uimitor ca poarta in pantece un copil.

Andreea Mantea se afla in masina, la volan, iar dintr-o data, un sofer de pe celalalt sens a schimbat banda de mers foarte rapid, iar ea s-a speriat, primul instinct fiind sa duca mana la burta. Atunci si-a dat seama ca cea mai mare minune se afla alaturi de ea si ca va cunoaste dragostea absoluta. De atunci, viata ei s-a schimbat radical, iar fericirea si iubirea au capatat un alt sens.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img