luni, 18 martie, 2024

Andreea Mantea a anuntat ca se retrage! ”Asta e ultima saptamana”

Distribuie:

Publicat:

Andreea Mantea a anuntat ca

Andreea Mantea a anuntat ca asta este ultima saptamana in care va prezenta emisiunea ”Te vreau langa mine”. Bruneta urmeaza sa plece in Turcia, unde va filma Puterea dragostei, noul show de la Kanal D, emisiune ce debuteaza luni, 19 noiembrie, de la ora 11.

Prezentatoarea Kanal D le-a comunicat fanilor ei ca aceasta este ultima saptamana in care o vor mai vedea la carma emisiunii ”Te vreau langa mine”.

„Dragii mei, aceasta este ultima saptamana in care puteti urmari emisiunea “Te Vreau Langa Mine.

Incepand de luni, 19 noiembrie, ora 10.00-12.00 si de la ora 13.00-15.00 va invit sa urmariti o noua emisiune! Puterea Dragostei este un reality show matrimonial unde 6 fete si 6 baieti s-au inscris pentru a-si gasi marea iubire! Pentru aceasta experienta, ei au plecat deja in Istanbul, Turcia, unde se vor desfasura filmarile„, a scris Andreea Mantea pe pagina ei de Facebook.
Mantea l-a impresionat pe Hugh Hefner

In 2008, regretatul Hugh Hefner, a invitat-o pe Andreea Mantea sa pozeze pentru un calendar Playboy, la resedinta sa din Los Angeles. Taticul Playboy a fost impresionat de frumusetea brunetei, care pozaze anterior intr-un pictorial al celebrei reviste, in rolul Larei Croft.

12 dintre cele mai frumoase femei din lume au fost invitate sa pozeze pentru calendarul Playboy, in 2008, la vila lui Hugh Hefner. Una dintre acele frumuseti rare a fost si Andreea Mantea, care s-a simtit magulita ca a fost aleasa chiar de fondatorul revistei.

„In prima zi in care am ajuns, am fost ceva mai libera si am avut si eu timp de cateva cumparaturi. Dupa aceea, a inceput insa un marato de sedinte foto. Ma trezeam la 7 dimineata si ziua de lucru se incheia la 7 seara. A fost greu, dar placut in acelasi timp. Am iesit la masa cu Hugh si cu blondele lui si pot sa marturisesc ca m-am simtit bine cu ei. Cat timp am stat acolo, nu s-a tinut nicio petrecere. Sunt niste oameni normali, care nu sarbatoresc decat atunci cand au cu ce. Hugh Hefner are multe pasari, din diferite specii, adunate din toate colturile lumii. Asta e pasiunea lui”, declara Andreea Mantea la acea vreme, potrivit csid.ro.

se retrage! ”Asta e ultima saptamana”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img