vineri, 29 martie, 2024

Andreea Mantea a vorbit pentru prima oara despre relatia lui Cristi Mitrea cu fiul lor

Distribuie:

Publicat:

Andreea Mantea a vorbit, pentru prima oara, despre despartirea de Cristi Mitrea, tatal copilului sau. Frumoasa bruneta a preferat sa fie discreta in ceea ce priveste relatia cu lupatorul MMA, insa, iata ca discretia nu inseamna neaparat ca evita subiectul complet.

Andreea Mantea a vorbit despre casatorie, despre un al doilea copil si despre alte detalii intime din viata ei.

Intrebata care este relatia dintre David, fiul ei, si Cristi Mitrea, vedeta a dezvaluit ca lucrurile se desfasoara normal. Acest lucru vine dupa o perioada in care luptatorul MMA a fost absent din viata ei si a copilului.

„Intalnirile lor sunt absolut normale, ca intre un tata si fiu. Sunt frumoase, sensibile, haioase. Petrec timp de calitate impreuna,” a dezvaluit Andreea Mantea, pentru revista VIVA!

Cat despre rochia de mireasa, Andreea Mantea a marturisit ca a visat deseori la marele moment.

„Da, mi-am imaginat cum ar fi, ca orice fata. Fireste ca si eu mi-am imaginat cum ar fi rochia de mireasa si cum sa fie nunta. La un moment dat, mi-am dorit o nunta cu foarte multe traditii, pentru ca avem traditii atat de frumoase in tara noastra! Am avut momente cand mi-am imaginat o nunta la care sa fim doar eu, mirele si preotul. Pe masura ce evoluezi, lucrurile sau perspectivele se schimba.

Acum cred ca uniunea dintre doi oameni este ceva atat de unic si de intim… Asa ca acum mi-as dori o nunta cat mai intima,” a explicat Andreea Mantea.

Andreea Mantea si Cristi Mitrea s-au cunoscut in emisiunea „Burlacita”, unde au format un cuplu. Cei doi s-au despartit ulterior, dar au impreuna un baietel, pe David.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img