joi, 25 aprilie, 2024

Andreea Mantea arunca BOMBA despre relatia cu Cristi Mitrea! Veste CUMPLITA pentru baietelul lor

Distribuie:

Publicat:

Andreea Mantea a transmis un mesaj despre relatia cu Cristi Mitrea, dupa ce in presa s-a vehiculat ca vedeta s-a impacat cu luptatorul MMA.

Ultima postare de pe contul de Instagram al prezentatoarei TV reprezinta un mesaj destul de clar pentru Cristi Mitrea si restul barbatilor care incearca sa-i ajunga la inima.

Frumoasa bruneta a publicat o fotografie in care apare imbracata cu o bluza de culoare inchisa pe care scrie clar: ”Dragostea nu este un joc!”.

Iar atitudinea Andreei Mantea pare sa fie in ton cu mesajul de pe bluza.

Prezentatoarea TV a marturisit ca, desi initial a decis ca fiul ei sa creasca doar cu ea, ulterior, si-a dat seama ca micutul David are nevoie si de prezenta tatalui sau, Cristi Mitrea.

Ea a mai spus ca are o relatie cat se poate de normala cu luptatorul de MMA, ba chiar ca se inteleg mult mai bine de dragul copilului lor.

“Eu sunt intr-o astfel de situatie in acest moment. Eu am ales sa ma despart de tatal copilului meu, eu am zis ca nu mai vreau, ca nu imi trebuie, ca nu are ce sa caute, dar pana la urma tot eu am realizat ca acest copil trebuie sa creasca cu ambii parinti.

In acest moment, avem o relatie absolut normala, suntem doi oameni normali, vedem interesul copilului si am ajuns sa ne intelegem bine de dragul copilului. Cumva trebuie sa ajungi la un numitor comun?”, a marturisit acum ceva vreme Andreea Mantea, potrivit cancan.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img