marți, 19 martie, 2024

Andreea Mantea, cina intr-un cadru de poveste in vacanta: “Cavalerul meu”

Distribuie:

Publicat:

Aflata intr-o statiune de lux in Turcia, Andreea Mantea a avut parte de momente pe care nu le va uita prea curand. Noua prezentatoare de la “Te vreau langa mine” a luat cina intr-un cadru desprins parca din filmele romantice premiate cu Oscar, iar mesajul emotionant pe care l-a transmis nu a ramas fara ecou. Sute de fani i-au scris imediat.

Citeste si: Mesajul transant al lui Victor Slav inainte ca Andreea Mantea sa vorbeasca pe Facebook despre emisiunea pe care o va prezenta la Kanal D

Recent, Andreea Mantea a mers la un restaurat cu totul si cu totul iesit din comun. In locul meselor si scaunelor, clientii serveau mancarea dintr-o barca special modificata pentru a putea experimenta noi trairi. Avand in vedere ca, oficial, focoasa bruneta este o mamica singura, cel care a insotit-o la cina a fost chiar fiul ei, pe care il adora. Poza de album in care apare alaturi de David a fost insotita de o declaratie de iubire.

“M-a scos la cina! #CavalerulMeu #PerfectMoments (n.r.: #MomentePerfecte)” este mesajul scris de frumoasa prezentatoare pe pagina ei de Facebook.

“Bravo, tie pentru felul in care l-ai crescut, esti o mamica deosebita, cu un baietel deosebit! Sa te bucuri toata viata de zambetul si dragostea lui!”, “David, fii mandru tare, ai o mamica de milioane ”, “Un barbat adevarat, ce nu te va dezamagi niciodata” sunt trei dintre mesajele pe care i le-au transmis prietenii virtuali.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img