miercuri, 17 aprilie, 2024

Andreea Mantea, mai furioasa ca niciodata la Puterea Dragostei: „Mi-e rusine ca am avut astfel de oameni in emisiune”

Distribuie:

Publicat:

Andreea Mantea a rabufnit dupa ce Alexandru Bobicioiu si alti concurenti de la Puterea Dragostei s-au plans ca de mancarea pe care o primesc. Desi nu trebuie sa plateasca pentru ceea ce consuma de la restaurant si nici nu au vreu limita impusa, Bobicioiu a fost auzit spunand ca nu poate sa respecte dieta pe care o avea acasa.

„Alexandru Bobicioiu, ce faci? Ce ai mancat azi?”, a intrebat Mantea imediat ce a intrat in casa feteleor si a fost facuta conexiunea cu baietii.

„Doua sandvisuri, atat am avut paine”, a raspuns el, fara sa se astepte la ceea ce urma sa-i spuna Andreea Mantea.

Andreea Mantea, reactie dura la Puterea Dragostei 

Niciodata frumoasa prezentatoare de la Kanal D nu a avut o reactie mai dura la adresa vreunui concurent din emisiune.

„Voua nu va este rusine sa va plangeti de mancarea pe care o aveti aici? Nu te-ai plans ca si-e greu sa mananci aici? Mama ta vreodata ti-a gatit atatea feluri de mancare cate sunt la resturantul asta de aici?”, a izbucnit Andreea Mantea, vizibil enervata.

„Nu m-ati inteles. M-ati inaeles gresit. Nu m-am plans, am spus ca nu pot sa tin o dieta corespunzatoare, cum o tin eu acasa”, a incercat el sa se scuze.

„L-am auzit pe Oianu, te aud pe tine, aud o gramada de concurenti care se plang de mancarea de aici. Am si eu o intrebare, voi acasa mancati caviar? Va jur ca ma dus sa filmez si pun pe Facebook si pe Instagram ce mancati, ca sa va bata lumea cu pietre! Asta meritati cei care va plangeti de mancare! Dragi telespectatori, avem aici doua feluri de ciorba in fiecare zi, pui, pulpe, piept, chiftele, vita, shaorma si de oaie si de vita si de pui, legume cat cuprinde, patru feluri de mancare gatita, salate cat curpinde, bauturi cat curpinde si restaurantul este deschis de trei ori pe zi, inclusiv noaptea. Nu va este rusine sa spuneti ca aici nu puteti sa tineti dieta?”, le-a reprosat Andreea Mantea celor care s-au plans de mancarea ce li se ofera.

„Nu radeti ca asa faceti”, a spus si Ricardo.

„Va duceti frumusel si va luati un castron, ca e gratis, vi-l umpleti cu carne cata vreti si vi-l aduceti in emisiun. Vreau sa veniti si sa va puneti castroanele si sa mancati pana nu mai puteti. De ce mai stati aici daca va este greu? De ce va bateti la eliminari sa ramaneti aici, de ce va place sa ramaneti aici? De ce lasati sa se arunce cu pietre in aceasta emisiune. Eu nu mai pot, pe cuvantul meu de om, mi-e rusine ca am avut astfel de oameni in emisiune”, a continuat ea.

„E mai rau ca la Exatlon, asa spunea Oianu. Daca ar sti lumea ce mancam la hotel… Oianu nici nu a prins cand noi stateam aici si ne gateam si nu ne plangeam, el a stat in puf”, a intervenit Raluca, care este foarte mulsumita de mancarea pe care o au acolo.

„Mancare de doua ori pe zi, room service, bufet suedez, si aici mancare, si cand plecam mancare. Eu am primit mancarea in camera, fara niciun ban”, a spus si Thalida.

Sursa: wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img