vineri, 29 martie, 2024

Andreea Marin a marturisit ca este conectata la un aparat menit sa-i monitorizeze inima: ”Am cinci-sase operatii”

Distribuie:

Publicat:

La numai cateva zile dupa ce si-a speriat fanii ajungand pe patul de spital, Andreea Marin se simte mai bine. Astazi, vedeta a participat la un eveniment dedicat femeilor bolnave de cancer. Acolo, Andreea a intalnit-o pe una dintre victimele acestei boli grave, iar fosta prezentatoare TV a izbucnit in plans. Andreea a mers la eveniment cu o peruca pe cap si a facut un exercitiu impreuna cu femeia bolnava de cancer. Cele doua si-au dat peruca jos, iar dupa ce a vazut-o pe pacienta fara par, Andreea nu s-a mai putut abtine si a izbucnit in plans. Citind durerea din ochii femeii din fata sa, aceasta nu si-a mai putut retine lacrimile.

„Ii multumesc lui Dumnezeu ca n-am trecut prin asta, dar am 5-6 operatii la activ si pe de alta parte vad in jurul meu prin natura muncii mele atatea situatii comparabile cu ceea ce am aflat astazi, nu pot sa stau cu mainile in san. Cred ca fiecare om are o datorie in viata sau are un dar al sau si daca darul meu e sa transmit, sa dau cat mai departe un mesaj, o idee buna. Gandeste-te cate femei vor vedea imaginile astea si poate ca in inima lor, in mintea lor se va trezi acea nevoie, vor intelege in adancul sufletului lor nevoia de a merge la timp, de a se informa la timp“, a spus Andreea Marin pentru Antena Stars.

Duminica, aceasta si-a anuntat fanii ca pentru cateva zile trebuie sa ia o pauza.

Vedeta a marturisit duminica faptul ca este conectata la un aparat menit sa-i monitorizeze inima.
„Dragi oameni dragi, zilele astea sunt un robotel cablat prin multe fire, agatate permanent de corpul meu si conectate la un aparat prietenos, menit sa-mi monitorizeze inima. Mi-ati tot dat emotii in ultimii 25 de ani, dar stiu, stiu, si eu voua… asa ca voi sta linistita si nu va speriati ca nu ma gasiti la telefon, mail sau … la usa, iau o binemeritata pauza pana redevin om normal. Un gand bun si sanatate, ca-i mai buna decat toate! Multumesc pentru intelegere si acest scurt ragaz.”, a scris Andreea Marin pe Instagram.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img