joi, 18 aprilie, 2024

Andreea Marin camuflata la medic! Vedeta a starnit ingrijorare prin ultiuma postare de pe Facebook!

Distribuie:

Publicat:

Andreea Marin a starnit ingrijorare prin ultima postare de pe Facebook, cand a anuntat ca are probleme cu inima. 

O aparitie departe de forma excelenta cu care ne-a obisnuit. Inainte sa ajunga la spital, insa, prezentatoarea TV a ”fugit” cu iubitul ei pe Insula Capri, iar noi avem imagini exclusive de acolo.

Andreea Marin a avut un weekend de cosmar. A ajuns de urgenta la medic, a facut anumite analize la inima, iar rezultatele nu au multumit-o deloc. A scris si un mesaj pe contul personal de socializare, iar fanii au intrat in panica. Cunoscuta drept o persoana care nu-si neglijeaza sanatatea, bruneta a vizitat, in cursul zilei de luni, doua clinici cunoscute din Capitala. In prima a zabovit aproximativ 30 de minute, iar in cea de-a doua a petrecut peste doua ore.

De-a lungul zilei, Andreea Marin s-a plimbat intre doua clinici aflate in zona Vitan, unde a facut un set complet de radiografii. Prezentatoarea TV a incercat, pe cat posibil, sa nu iasa in evidenta. Asa cum se poate observa din imagini, fosta “Zana a Surprizelor” s-a dus „camuflata” la medic. Si-a acoperit capul cu o sapca, iar ochii cu o pereche de ochelari de soare. Alaturi de vedeta s-a aflat tot timpul o femeie.

La prima vedere, putem spune ca Andreea Marin nu mai pare la fel de in forma ca in trecut. Nu a mai fost deloc cu zambetul pe buze si a afisat o mina de om ingrijorat. Este si normal daca tinem cont ca nu traverseaza o perioada prea buna din punct de vedere al sanatatii. Prezentatoarea TV nu si-a pierdut, insa, optimismul si spera sa depaseasca si acest moment deloc placut. Fanii sunt alaturi de ea si o sustinut neconditionat.

“Oameni dragi, zilele astea sunt un robotel cablat prin multe fire, agatate permanent de corpul meu si conectate la un aparat prietenos, menit sa-mi monitorizeze inima. Mi-ati tot dat emotii in ultimii 25 de ani, dar stiu, stiu, si eu voua… asa ca voi sta linistita si nu va speriati ca nu ma gasiti la telefon, mail sau … la usa, iau o binemeritata pauza pana redevin om normal”, a fost mesajul postat de Andreea Marin imediat dupa ce a ajuns la spital. 
.
„Escapada” cu iubitul in Insula Capri
Altfel, inainte de aceste probleme medicale, Andreea Marin a ”fugit” cu iubitul ei pe Insula Capri. Acolo cuplul s-a simtit perfect. Fosta “Zana a Surprizelor” a fost joviala si s-a intretinut cu cei prezenti intr-un local. A intrat de mana cu partenerul ei in restaurant. Cuplul s-a asezat la o masa si a urmarit, atent, un spectacol. Totul a decurs perfect. Nimeni nu anticipa ca doar peste cateva zile va ajunge la spital, din cauza unor probleme la inima.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img