sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Andreea Marin ii raspunde lui TUNCAY:”Ma subestimezi…”

Distribuie:

Publicat:

Andreea Marin si Tuncay Ozturk sunt in plin divort, dar niciunul dintre ei nu vrea sa comenteze motivul real care a dus la separarea lor. Daca Andreea a mai oferit diferite declaratii presei, Tuncay a preferat sa nu comenteze, asta pana joi seara, cand s-a hotarat sa vorbeasca.

La cateva ore dupa ce turcul a vorbit despre problemele din casnicia cu Andreea si multe alte lucruri, Andreea nu s-a putut abtine si a postat o imagine sugestiva pe conturile sale de socializare, in care apare si un mesaj destul de dur, care face referire la persoane care mint.

„Nimic nu imi pierde mai rapid interesul decat cineva care minte“, este mesajul scris pe imaginea postata de vedeta. Prezentatoarea scrie la imagine:”Ma subestimezi. Asta va fi distractiv “.

 In urma postarii, fanii i-au lasat zeci de mesaje: ”Hmm cred ca stiu la ce te referi… Eu oricum astept sa te vad la o emisiune sa ne dai detalii putin putin mai multe …si de bun simt.chiar imi doresc …esti o femeie extrem de puternica un model ptr oricine …stiu ca te doare si pe tine pt ca esti om…un om tare frumos…dar modul tau de a gandi de a actiona mie imi dau putere…poate dai o replica ce spui???stiuu stiuuu ca nu iti place dar asa…ptr cei care te iubim e o placere sa te vedem si sa te ascultam chiar si in situatii nu tocmai placute pt tine ….pt ca avem ffff f multe de invatat de la tine sincer,noi femeile,eu cel Putin jur ca asa este.sper ca nu te am suparat cu nimic….stiu ca exista un scop divin in spatele a tot ce se intampla/ Stiu la cine si de ce te referi,dar chiar nu merita sa-ti dai interesul si de a bga in seama spusele.Gura omului mai vorbeste si fara el.O lupta-i viata,deci te lupta…”

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img