marți, 19 martie, 2024

Andreea Marin nu se hidrateaza cu apa. Iata cum procedeaza vedeta

Distribuie:

Publicat:

Andreea Marin este una dintre vedetele care stie sa se reinventeze mereu. In ultimii ani, a adoptat un stil de viata sanatos. Pe langa curele de detoxifiere pe care le tine periodic, vedeta este o impatimita a sportului.

„Sucuri, supe bune. Este foarte important lichidul. In ceea ce ma priveste am avut intotdeauna o problema cu apa. Nu pot sa beau apa, asa, pur si simplu. Ma fortez sa o fac si caut tot felul de variante, astfel incat sa beau un lichid care sa fie gustos. Daca e o supa, daca e un ceai cu aroma de fructe si fac anumite ceaiuri care te ajuta sa elimini mai mult, dar care sunt si foarte gustoase. Fac cam doi litri pe zi si de dimineata pana seara imi e mai usor in felul asta.

Apa n-as bea, cu siguranta, nici daca fac sport, care ma solicita si care imi cere lichid. Asa ca fac supe creme foarte gustoase si sucuri naturale, pur si simplu, din fructe si legume”, a marturisit prezentatoarea tv la un cunoscut post de televiziune.

„Ne chinuim mult la sala de sport, ne chinuim cu dieta, nu e usor. Doar pentru o femeie cu un metabolism extraordinar poate fi usor lucrul asta (…) Am 42 de ani si trebuie sa ma gandesc la preventie. Cred ca e bine sa nu ajungi sa ai nevoie, ci sa te gandesti din timp daca exista deja solutii pentru a prelungi starea de bine pe care o ai”, a mai spus indragita vedeta.

sursa:revistateo

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img