sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Andreea Marin, suspecta de cancer: „Stim foarte bine ca fara sanatate nu avem mai nimic”

Distribuie:

Publicat:

Andreea Marin trece prin momente grele, dupa ce recent a suferit o interventie chirurgicala la coloana. Potrivit spuselor sale, operatia i-a dat mari emotii si exista riscul unul raspuns nefavorabil pentru biopsia facuta. Acum, vedeta este intr-un process de recuperare, si-a reluat si orele de sport, sub supravegherea unui instructor specializat.

„Ce m-a convins sa ma operez este atentia mea constanta pentru sanatate si dorinta de echilibru. Stim foarte bine ca fara sanatate nu avem mai nimic. Aveam o problema si trebuia analizata obiectiv, de un specialist. Am avut norocul sa intalnesc un medic deosebit, de o rara calitate umana, doctorul Dragos Zamfirescu. Drumurile noastre s-au intalnit intr-o campanie umanitara la care am pus umarul – «Zetta – Ajuta-ne sa ajutam!», ce are drept scop realizarea a 50 de operatii complexe pro-bono.

Am capatat incredere cunoscand multi pacienti ce au trecut prin mainile lui si mi-am spus ca aici, acasa, vreau sa ma operez si eu. Problema mea de sanatate a implicat riscuri, dar Dumnezeu a fost cu mana pe umarul meu si ii multumesc. A existat chiar si riscul extrem de incomod al unui raspuns nefavorabil in urma biopsiei realizate in timpul operatiei, dar ma bucur nespus ca sunt sanatoasa astazi, recuperarea merge bine, am scapat de disconfortul de zi cu zi din zona cervicala, am reinceput sa merg la antrenamentele de sport si ma simt din ce in ce mai bine”, a declarat Andreea Marin pentru click.ro.

„Nu am restrictii, poate doar protejarea zonei unde a avut loc incizia in timpul interventiei. Deocamdata, la sala de sport ocolesc anumite miscari, dar imi sunt permise celelalte 90%. Mi-am reluat deja complet activitatea si saptamana aceasta, doctorul Dragos Zamfirescu m-a scapat si de ultimul pansament. Asa ca mi-am regasit confortul. Deocamdata lucrez cu un antrenor personal la Bodyshape Transformation Center, care stie sa ocoleasca miscarile care mi-ar forta zona cervicala. In rest, orice exercitiu e permis”, a mai spus bruneta.
Andreea Marin are o fiica cu Stefan Banica Jr.

Andreea Marin s-a nascut pe 22 decembrie 1974, in Roman, judetul Neamt. Fosta prezentatoare tv a fost casatorita din 1995 pana in 2000 cu Cristian Gheorghita. In ianuarie 2006 Andreea s-a recasatorit, cu Stefan Banica Junior, iar pe 15 decembrie 2007 a nascut-o pe Ana Violeta, primul lor copil. Dupa 7 ani de casnicie, cuplul si-a anuntat divortul printr-un mesaj postat pe Facebook.

Pe 19 decembrie 2013, Andreea Marin s-a casatorit civil cu Tuncay Öztürk, un fizioterapeut turc. Dupa doi ani si noua luni, mai exact pe 27 octombrie 2016, Andreea Marin a anuntat ca divorteaza de Tuncay Ozturk pe aceeasi retea de socializare, asa cum a procedat si la despartirea de Stefan Banica Jr.

In prezent, Andreea Marin traieste o frumoasa poveste de iubire alaturi de un angajat al Ministerului Afacerilor de Externe. Cei doi si-au asumat relatia la inceputul lunii octombrie 2017.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img