joi, 28 martie, 2024

Andreea Marin, umilita de Iulia Albu: “O taranca veritabila”

Distribuie:

Publicat:

Andreea Marin a fost luata in colimatoriu de Iulia Albu, care a comparat-o cu o taranca veritabila, care tine o coasa pe umar si un topor in mana. Fashion editorul a rabufnit dupa ce fosta “Zana a Surprizelor” s-a pozat in sala de sport, intr-o pauza de la antrenamentul istovitor.

Andreea Marin, umilita de Iulia Albu: “O taranca veritabila”

Andreea Marin a inceput 2019 in forta, decisa sa aiba un stil de viata mult mai echilibrat decat il avea deja. Printre obiceiurile de zi cu zi se numara si antrenamentele in sala de sport. Recent, fosta prezentatoare TV s-a fotografiat in timp ce tinea pe umarul drept o haltera. Imaginea i-a amintit fostei jurate de la “Bravo, ai stil!” de femeile de la tara, care tin pe umeri o coasa. De altfel, Iulia Albu a postat pe blogul sau o poza cu o taranca ce tine o coasa pe spate, dar si un topor in mana alaturi de cea facuta publica de Andreea Marin .
“Patrunjelu-i lung si gros/Astazi eu ma duc sa cos(esc). Andreea Marin s-a apucat de sport intensiv. Nu prea stie ea cum sa puna mana pe bara orizontala, dar macar incearca!
– Andreea, se tine cu mainile, nu «se atarna de»!

Ai putea lua lectii de la doamna din partea dreapta, o taranca veritabila de nota 10, despre care prietena noastra, Gabriela Ilies, a scris un articol de senzatie. In rest multe fite pentru nimic si poze in chiloti cand chiar nu este cazul.”, a scris Iulia Albu pe blogul sau.

Andreea Marin are o fiica din mariajul cu Stefan Banica Jr.

Andreea Marin s-a nascut pe 22 decembrie 1974, in Roman, judetul Neamt. Fosta prezentatoare tv a fost casatorita din 1995 pana in 2000 cu Cristian Gheorghita. In ianuarie 2006 Andreea s-a recasatorit, cu Stefan Banica Junior, iar pe 15 decembrie 2007 a nascut-o pe Ana Violeta, primul lor copil. Dupa 7 ani de casnicie, cuplul si-a anuntat divortul printr-un mesaj postat pe Facebook.

Pe 19 decembrie 2013, Andreea Marin s-a casatorit civil cu Tuncay Öztürk, un fizioterapeut turc. Dupa doi ani si noua luni, mai exact pe 27 octombrie 2016, Andreea Marin a anuntat ca divorteaza de Tuncay Ozturk pe aceeasi retea de socializare, asa cum a procedat si la despartirea de Stefan Banica Jr.

In prezent, Andreea Marin traieste o frumoasa poveste de iubire alaturi de un angajat al Ministerului Afacerilor de Externe. Cei doi si-au asumat relatia la inceputul lunii octombrie 2017.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img