vineri, 26 aprilie, 2024

Andreea Marin, un nou atac la Lavinia Pirva dupa ce a nascut?! “Ce e bun pentru mine, poate fi bun si pentru tine!”

Distribuie:

Publicat:

Andreea Marin ”loveste” din nou, iar cei care ii urmaresc mesajele postate pe pagina sa de socializare au tras imediat concluzia ca vedeta trimite ”sageti” catre Lavinia Parva, imediat dupa ce aceasta a nascut.

Andreea marturiseste ca nu este perfecta si ca nici silueta perfecta nu a avut vreodata. Dar, scrie ea, cauta echilibrul si o stare de sanatate buna. ”Ce bun pentru mine, poate fi bun si pentru tine!”, considera Andreea Marin, iar fanii sai s-au intrebat, evident, daca nu cumva ”tinta” este chiar Lavinia Parva. Bineinteles, Andreea nu a facut nicio precizare in acest sens, preferand sa pastreze misterul si lasand loc diverselor speculatii.

„Nu, nu sunt un om perfect, si nici o silueta perfecta nu am avut vreodata. Ceea ce caut nu e perfectiunea, ci echilibrul si o stare de sanatate buna.

Desigur, uneori cei din jurul nostru vor sa vada in noi ce e mai bun, dar important e ca oamenii sa nu se lase inspirati doar de simplul fapt ca aparem la televizor, ci de faptele noastre concrete si atitudinea noastra in viata, pe termen lung.

Stiu un lucru: ca sunt neobosita in a cauta solutii pentru o viata echilibrata si, atunci cand descopar ceva ce se dovedeste a fi bun pentru mine, impartasesc in dorinta de a afla si cei din jur despre asta. Ce e bun pentru mine, poate fi bun si pentru tine!”, a scris Andreea Marin pe contul de socializare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img