joi, 18 aprilie, 2024

Andreea Mitu, mesaj emotionant dupa infrangerea Romaniei din Fed Cup

Distribuie:

Publicat:

Andreea Mitu a transmis un mesaj emotionant dupa ce echipa Romaniei de Fed Cup a pierdut duelul cu Cehia, din sferturile de finala.

Daca imediat dupa partida de dublu Andreea nu a putut spune decat cateva cuvinte, ea plangand in hohote la un moment dat, sportiva bucuresteana a reusit sa isi transmita gandurile pe un site de socializare.

“Au fost cateva zile deosebite, pline de emotie, in care am facut parte din echipa Romaniei de FedCup. Am trait din nou bucuria de a-mi reprezenta tara si am luptat pana in ultima clipa.

Dincolo de rezultat, vreau sa le multumesc atat celor din Cluj, care ne-au sustinut si s-au dovedit a fi gazde minunate, cat si acelora care ne-au incurajat din fata televizoarelor si au sperat, alaturi de noi, la o victorie generala impotriva Cehiei.

Tin sa le transmit tuturor ca acest duel nu ma va descuraja, ci ma va motiva pentru urmatoarele meciuri si voi face tot posibilul sa revin mai puternica”, este mesajul Andreei Mitu.

Echipa de Fed Cup a Romaniei a suferit o infrangere dramatica in sferturile de finala ale Fed Cup in fata Cehiei.

A fost un duel pasionant, intins pe durata a doua zile, Cehia impunandu-se cu scorul de 3-2 dupa meciul decisiv de dublu.

Cehia, campioana in exercitiu a Fed Cup, se califica astfel cu multe emotii in semifinale, in timp ce Romania va merge la barajul pentru mentinerea in Grupa Mondiala.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img