joi, 25 aprilie, 2024

Andreea, sora fetitei care a fost luata cu mascatii, mesaj emotionant pentru Sorina: „Sufletul meu e despartit. Sori, te iubesc”

Distribuie:

Publicat:

Cazul micutei Sorina, fetita care a fost luata de langa familia care o crescuse si data spre adoptie unei familii de romani stabiliti in Statele Unite ale Americii, a socat o tara intreaga. Imaginile in care copila de doar opt ani este luata cu forta din casa din Baia de Arama si de langa femeia pe care o numea „mama” au ajuns in primele pagini ale presei si i-au ingrozit pe romani.

Mesaj emotionant pentru Sorina

Andreea, sora mai mica a Sorinei, a transmis un mesaj emotionant. Copila este extrem de frumoasa si, in ochii ei, se citeste tristetea.

„E in America. Ii zicea lui mami ca nu vrea sa plece. A venit o procuroare care a tras de ea. A tras-o de mana pana a dat si cu capul. Sorina zicea ca: mami, nu vreau sa plec. (…) Sufletul meu e despartit. (…) De la 18 ani se intoarce. Ca ne iubeste. Pe mami, pe tati si pe mine. Mami sa nu mai planga. Tati sa nu se mai streseze, pentru ca o sa vina inapoi. Sori, te iubesc”, este mesajul Andreei.

Sursa: wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img