miercuri, 27 martie, 2024

Andreea Spataru este insarcinata, pentru a doua oara! Cand va naste

Distribuie:

Publicat:

Andreea Spataru, prima asistenta a emisiunii „Neatza cu Razvan si Dani”, este insarcinata pentru a doua oara.

Fosta asistenta de televiziune a ales sa isi tina secreta sarcina. Astazi, Andreea a dat vestea cea mare.

Vedeta care mai are o fetita in varsta de noua ani s-a retras din televiziune. Astazi a dat de inteles ca se pregateste sa nasca pentru a doua oara.

„Astazi este ziua cea mare”, a scris ea pe Instragram in dreptul fotografiei cu burtica de gravida.

Dupa ce a renuntat la televiziune, Andreea Spataru s-a mutat cu iubitul Sorin Marica in America. Acolo, aceasta a adus-o pe lume pe Maria Sofia, care are acum noua ani. Si-a dedicat noua viata familiei.

Despre fiica sa, Andreea a dezvaluit ca este opusul sau.

„De mica a fost asa. Nu putem sa face o poza amandoua ca nu are stare. E mereu pe fuga, este agitata, zici ca o alearga cineva. Cand reusesc sa o pun intr-un loc, o apuca ba scarpinatul, ba nu-i convine ceva, ba se plictiseste. Sunt sigura ca nu o sa o transform niciodata intr-un fotomodel.

Am incercat sa o dau la balet, dar nicio sansa. Ea are alte preocupari, uite poftim”, dezvaluia Andreea.

Andreea a fost protagonista unui scandal in strada cu fostul iubit

Asemenea multor vedete din showbiz-ul romanesc, Andreea Spataru si-a tinut sarcina ascunsa de ochii curiosilor. Abia astazi a dezvaluit ca urmeaza sa devina mamica pentru a doua oara. O alta vedeta care a reusit sa tina ascunsa sarcina pana in ultimul trimestru a fost Anna Lesko.

Andreea a devenit cunoscuta si datorita unui scandal celebru cu Ion Cijocea Boschet. Cei doi s-au certat atunci in plina strada din cauza unui barbat necunoscut, dupa cum a dezvaluit vedeta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img