joi, 25 aprilie, 2024

Andrei Cristea este asteptat de Poli Iasi

Distribuie:

Publicat:

Transferat în iarnă de la Poli Iaşi, la schimb cu Andrei Burlacu şi Florin Gardoş, atacantul Andrei Cristea pare să nu mai fie în graţiile staff-ului celor de la CSU Craiova, scrie Mediafax.

Cel mai bun marcator al Ligii 1 în activitate, cu peste 100 de goluri pe prima scenă, nu mai este dorit în Bănie, iar oficialii Politehnicii Iaşi vor să profite şi să-l readucă în Copou pe fostul căpitan.

Preşedintele executiv Adrian Ambrosie a declarat că îl aşteaptă cu braţele deschise înapoi la echipă pe Andrei Cristea: ”Eu i-am transmis lui Andrei Cristea că oricând este binevenit la Poli Iaşi. Dacă el vrea să revină 'acasă', în Copou, îl aşteptăm. Totul depinde de el. Andrei a făcut multe lucruri frumoase pentru Poli Iaşi şi suporterii îl aşteaptă acasă. De fapt, orice jucător de la CSU Craiova ar putea veni la Iaşi, în baza colaborării bune pe care o avem cu CSU Craiova. Urmează să vorbim cu noul antrenor despre acest aspect, după ce va semna contractul. Apoi vom decide dacă ne vom orienta către vreun jucător de la echipa craioveană”, a declarat preşedintele Adrian Ambrosie.

Andrei Burlacu, spre FC Botoşani

Revenit la Craiova după o jumătate de an petrecută la Poli Iaşi, unde a ajuns ca monedă de schimb pentru Andrei Cristea, mijlocaşul Andrei Burlacu ar putea ajunge la FC Botoşani. Burlacu nu mai este dorit în Bănie, după ce a dezamăgit crunt şi la Poli Iaşi, iar oficialii lui FC Botoşani au intrat pe fir şi i-ar fi propus să vină la echipa din nordul Moldovei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img