joi, 18 aprilie, 2024

Andrei Feru, romanul acuzat de procurorii italieni ca si-ar fi omorat iubita, declarat nevinovat. Nu el a ucis-o pe Iuliana Catalina Bucataru

Distribuie:

Publicat:

Moartea romancei Iuliana Catalina Bucataru, anul trecut, a facut mare valva in Italia, procurorii italieni arestandu-l pe Andrei Feru, fostul iubitul al romancei pentru crima si cerand 24 de ani de puscarie.

Chiar de atunci romanul a spus ca nu el a omorat-o pe Iuliana, insa procurorii italieni erau neclintiti. Iata ca Andrei Feru a fost achitat de Curtea de Apel din Aquila, pe motiv ca crima…nu exista.

Roman achitat de crima in Italia, procurorii cerusera 24 de ani de puscarie

Andrei Feru, un roman in varsta de 54 de ani, a fost arestat in februarie 2018, iar in urma rechizitoriului procurorilor, romanul a fost acuzat de crima. El ar fi fost vinovat de uciderea romancei Iuliana Catalina Bucataru, o femeie de 38 de ani, cu care a avusese o aventura amoroasa. 

Ieri, 14 martie 2019, Curtea din Aquila l-a achitat pe romanul Andrei Feru de acuzatiile de crima, deoarece crima…nu exista, precizeaza agentia de presa ANSA.

Ranile victimei nu au fost provocate de Andrei Feru

Andrei Feru si-a declarat de la inceput vinovatia, apoi a invocat dreptul de a nu da declaratii, dupa care procurorii au cerut 24 de ani de inchisoare. Avocatul romanului spune ca desi apreciaza toata munca procurorilor italieni, in sfarsit s-a facut dreptate.

"Expertiza a fost decisiva pentru achitarea acuzatului. Apararea, care s-a bazat pe raporturile medicilor legisti a fost capabila sa demonstreze ca leziunile suferite de victima, care i-au provocat moartea, au fost, de asemenea, compatibile cu o cadere accidentala a victimei, dar neprovocate de Andrei Feru. De asemenea, apreciez munca depusa de carabinieri in timpul investigatiilor", a declarat avocatul romanului.

Astfel, avocatul italian, care a precizat si ei de la inceputul procesului ca romanul este nevinovat, a reusit sa-l salveze pe roman de la peste doua decenii de puscarie, pe care le-ar fi petrecut in inchisoare, complet nevinovat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img