marți, 19 martie, 2024

Andreina Maria, tanara drogata care a omorat un om pe trecere, la Targoviste, eliberata din arest

Distribuie:

Publicat:

Andreina Maria Bobeica, tanara care, drogata fiind cu cocaina si THC, a ucis un barbat pe o trecere de pietoni din Targoviste, a fost eliberata din arestul politiei.

Ea a primit doar control judiciar pentru 60 de zile si se poate intoarce acasa. Andreina Maria fusese condusa in arest de aseara, imediat dupa producerea accidentului.

Frumoasa targovisteanca nu a dorit sa faca declaratii la iesirea din sediul Politiei si nici sa raspunda la vreo intrebare.

Andreina Maria Bobeica a recunoscut ca a consumat mai multe substante interzise inaintea producerii accidentului, dar si ca mai detine, acasa, alte droguri. Politistii se vor deplasa la locuinta tinerei pentru a confisca drogurile.

Andreina Maria Bobeica este o tanara de 20 de ani, care a omorat un om pe trecerea de pietoni, la Targoviste.

Frumoasa targovisteanca era drogata in momentul comiterii accidentului, analizele aratand cocaina si THC, o substanta cu efect psihotrop care se regaseste si in compozitia cannabisului.

Cu doar 2 zile in urma, Andreina a postat pe contul de Facebook o fotografie cu un tatuaj in care apare o frunza de canabis, cu mesajul: "Daca esti drogul meu atunci vreau supradoza".

De asemenea, fata are publicate mai multe fotografii in care apare cu substante interzise.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img