joi, 28 martie, 2024

Angajatorul german, fata-n fata cu muncitorul husean-FOTO

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: Miercuri, 30 septembrie, in municipiul Husi a avut loc o intalnire intre angajatorul german si persoanele care doresc sa lucreze ca soferi profesionisti pentru o firma de transport germana. Au fost prezente peste 30 de persoane care au discutat cu oficialii firmei Elflein Spedition & Transport GmbH despre termeni si conditii.

Reamintim faptul ca firma germana de transport Elflein Spedition & Transport GmbH cauta sa angajeze soferi profesionisti care detin un permis de conducere categoria C+E, atestat transport marfa si cartelă  tahograf.

Aproximativ 30 de persoane s-au intalnit miercuri cu reprezentatul Elflein Spedition & Transport GmbH si cu directorul commercial al firmei germane de transport. Angajatorii le-au explicat in detaliu in ce consta oferta de lucru si care sunt conditiile oferite. Acestia urmeaza ca luni, 5 octombrie, sa sustina un interviu si sa dovedeasca prin acte, experinta pe care o detine pentru a ocupa un post in echipa germana.

Reamintim faptul ca angajatorii germani cauta soferi cu experienta in Germania  care poseda  permis de conducere  categ  C+E, atestat transport marfa, cartela tahograf. Contract de munca direct in Germania fara intermediar. Beneficiati de asigurare de sanatate si de alocatie pentru copii. Modalitatea de lucru: se lucreaza 6 saptamani si 2 saptamani liber. Oferim gratuit cazare in conditii decente precum si un curs de limba germana pentru incepatori. Compania suporta costurile de transport. Salariul excelent si mereu la timp.Contact in intervalul orar:08:17:00

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img