miercuri, 24 aprilie, 2024

Anghel Iordanescu facut praf de un impresar al unui jucator

Distribuie:

Publicat:

Selectionerul Anghel Iordanescu este atacat dur de impresarul unui jucator pe care l-a ignorat la ultimele meciuri din campania de calificare la Campionatul European din 2016.

Impresarul mijlocasului Eric Bicfalvi, Daniel Dragos, sustine ca fotbalistul sau trebuia sa faca parte din lotul echipei nationale.

Daniel Dragos sustine ca Iordanescu a chemat la nationala jucatori din campionate mult mai slabe decat cel din China, unde evolueaza Bicfalvi, la Liaoning Whowin.

“Eric s-a acomodat foarte bine in China, ii place foarte mult. S-a acomodat, a jucat toate meciurile si a facut-o bine. Nu inteleg de ce nu a fost chemat la nationala. Vad ca se face lotul cu jucatori din Israel, din Qatar si Bulgaria….

Campionatul Chinei e de 10 ori mai tare decat cel al Romaniei! Oamenii astia de la nationala sunt nebuni! Sa se uite si ei ce jucatori sunt in China, ce antrenori sunt acolo…”, a spus Daniel Dragos.

In plus, Daniel Dragos mentioneaza ca si Florentin Matei (Volyn Lutsk) trebuie adus la echipa nationala. “La cum a jucat, trebuia sa fie de mult timp o solutie pentru echipa nationala”, a comentat Daniel Dragos.

Eric Bicfalvi s-a transferat in vara la Liaoning Whowin, dupa un sezon fabulos in Ucraina, in care marcase de 17 ori pentru Volyn Lutsk.

Fostul mijlocas al Stelei are trei selectii la echipa nationala, pentru care a bifat doar 26 de minute, in amicalul cu Danemarca din urma cu un an.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img