vineri, 19 aprilie, 2024

Animatia „The Secret Life of Pets 2”, pe primul loc in box office-ul nord-american

Distribuie:

Publicat:

Animatia „The Secret Life of Pets 2”, pentru care si-au imprumutat vocile, intre altii, actorii Patton Oswalt, Kevin Hart si Harrison Ford, a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american. Filmul animat a generat incasari de 47,1 milioane de dolari, mai putin de jumatate fata de castigurile din primul weekend ale lungmetrajului lansat in 2016. Chiar si asa, el a reusit sa devanseze „Dark Phoenix”, cel mai recent film din franciza „X-Men”, care a debutat sub asteptari, cu incasari de 33 de milioane de dolari. Productia Disney a inregistrat cel mai slab debut al francizei, care a fost lansata in urma cu 20 de ani.

Filmul „Aladdin”, regizat de Guy Ritchie, a coborat un loc, dupa a treia saptamana de la debut, pana pe trei, cu incasari de 24,5 milioane de dolari. Lungmetrajul „Godzilla: King of the Monsters”, regizat de Michael Dougherty, al treilea film din franciza, a coborat trei locuri, pana pe patru, dupa ce, in al doilea weekend de la premiera, a generat incasari de 15,5 milioane de dolari.

Dupa al doilea weekend de la premiera, musicalul „Rocketman”, bazat pe viata lui Elton John, a coborat doua pozitii in clasament, pana pe cinci. Lungmetrajul cu Taron Egerton in rol principal a generat incasari de 14 milioane de dolari. Locul al saselea in top a fost ocupat de drama horror „Ma”, cu Octavia Spencer in rol principal. Filmul, in coborare doua locuri, a generat, in al doilea weekend de la premiera, incasari de 7,8 milioane de dolari.

Lungmetrajul de actiune „John Wick: Chapter 3 – Parabellum”, cu Keanu Reeves si Halle Berry in distributie, s-a clasat pe pozitia a saptea, in coborare doua locuri, dupa ce, in al patrulea weekend de la premiera, a generat incasari de 7,4 milioane de dolari. Pe locul al optulea s-a clasat ultimul film din franciza „Avengers”, „Endgame”. In coborare doua pozitii, filmul a generat – in al saptelea weekend de la lansare – incasari de 4,8 milioane de dolari.

„Pokémon Detective Pikachu”, pentru care si-au imprumutat vocile, intre altii, Ryan Reynolds, Bill Nighy si Rita Ora, a coborat tot doua locuri in clasament, pana pe noua, cu incasari de 2,9 milioane de dolari in al cincilea weekend de la debut. Filmul „Booksmart”, lungmetrajul de debut regizoral al actritei Olivia Wilde, a generat, in al treilea weekend de la premiera, incasari de 1,5 milioane de dolari si a coborat doua pozitii, pana pe zece, in box office-ul nord-american.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img