marți, 16 aprilie, 2024

Ansamblu de vehicule condus pe drumurile publice de un sofer cu permis necorespunzator

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera huseni au depistat la controlul de frontiera un tanar cu cetatenie romana si R. Moldova care conducea un ansamblu de vehicule, desi permisul de conducere valabil detinut nu ii dadea dreptul.

Luni,19 septembrie, in jurul orei 10.30 s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, judetul Vaslui, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, pentru a iesi din tara, Valeriu S., cu cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 26 de ani, care conducea un ansamblu de vehicule format din microbuz si remorca, ambele inmatriculate in R. Moldova.

„La controlul de frontiera, in urma verificarilor specifice efectuate, lucratorii nostri au constatat ca Valeriu S. este posesor de permis de conducere valabil doar pentru categoriile „B” si „C”, iar pentru a putea conduce ansamblul de vehicule in cauza ii este necesara  categoria „E”.”declara Irina Mirica,purtatorul de cuvant din cadrul S.T.P.F. Vaslui

Politistii de frontiera efectueaza cercetari in cauza sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul pentru care legea prevede obligativitatea detinerii permisului de conducere de catre o persoana al carei permis de conducere este necorespunzator categoriei din care face parte autovehiculul respectiv.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img