vineri, 29 martie, 2024

Antonia a publicat prima poza cu bebelusul

Distribuie:

Publicat:

Antonia este o femeie implinita din toate punctele de vedere. Se bucura de succes pe plan profesionala, este talentata, dar mai ales este mama a trei copii.

Achim, cel de-al doilea baiat al Antoniei si al lui Alex Velea, a facut furori pe internet. Mama sa a postat o fotografie pe contul ei de Instagram in care apar cei doi baieti.

Prima poza cu bebelusul Antoniei si al lui Alex Vele

„Doamne, ce frumusete. Sunt adorabili”, „Sa va traiasca”, „Ce frumosi sunt”, au fost cateva dintre comentariile prietenilor virtuali.

Antonia a nascut pe 7 decembrie al treilea copil. Cuplul mai are un baietel, pe Dominic, nascut in decembrie 2014. Situatia juridica a celor doi este in continuare complicata. Antonia este inca in proces de divort de sotul ei, Vincenzo Castellano, cu care are o fetita. Prin urmare, Alex Velea nu poate fi trecut si in acte ca fiind tatal copiilor

In urma cu o luna, solistul a depus o cerere care are ca obiect „tagada paternitate”. Velea le cere judecatorilor sa constate ca nu italianul este tatal fiului sau, ci el. Parati sunt atat Vincenzo Castellano, cat si Antonia si fiul acesteia Dominic, care este reprezentat de mama sa.

Alex Velea si Antonia au o relatie de aproape trei ani.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img